Street style kombinacije kao outfit ideje za vrući kolovoz

Street style kombinacije kao outfit
ideje za vrući kolovoz

Kraj srpnja najavio je pakleni kolovoz ispred nas. Iako smo ljetnu sezonu s nestrpljenjem iščekivali,  veliki val ljetnih vrućina u naše je ormare donio nove dileme. Visoke temperature koje će gotovo svaki dan prelaziti trideset stupnjeva bit će ono što će diktirani modne trendove i naše odjevne kombinacije u kolovozu. I dok će oni sretnici kojima kolovoz donosi godišnji odmor osvježenje potražiti na pješćanim plažama gdje će se kao ključni odjevni modela istaknuti kupaći kostim i najprozračniji ljetni modeli prebačeni preko njega, vrući kolovoz donijet će bezbroj modnih dilema na gradskim ulicama.

Inspiraciju smo još jednom potražili na ulicama gradova diljem svijeta gdje su popularne trendseterice veće otkrile nekoliko jednostavnih outfit formula za savršene ljetne kako ležerne, tako i poslovne te večernje kombinacije.

Street style zvijezde već su usvojile jednostavna pravila iza najboljih dnevnih kombinacija za velike ljetne vrućine u kojima ćemo se osjećati dobro i izgledati odlično. U njihovoj ljetnoj garderobi i kombinacijama za kolovoz, bijela boja i svijetli tonovi uvijek će imati prednost nad tamnijim bojama, baš kao i prozračni prirodni materijali u kojima ćemo se osjećati ugodno čak i kada živa na termometru pređe trideset stupnjeva.

I dok će kod izbora odjevnih komada tijekom ljetnih vrućina koje donosi kolovoz biti poželjna jednostavnost zbog čega ćemo još jednom posegnuti za omiljenim bijelim haljinama i lanenim hlačama, topovima s tankim naramenicama i mini suknjama. Ono što će svaku od kombinacija za ljetne vrućine učiniti posebnijom i drugačijom su razigrani i raskošni ljetni modni dodaci.

Nekoliko outfit ideja sa street style scene za visoke temperature koje donosi kolovoz izdvojili smo u nastavku.

Objavu dijeli * (@madelynnfurlong)

Učitati još
Zatvori