30 street style ideja za 30 kombinacija u mjesecu rujnu

30 street style ideja za 30
kombinacija u mjesecu rujnu

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)

Zakoračili smo u rujan – mjesec koji donosi izmjenu posljednjih ljetnih i prvih jesenskih dana, a unutar naših ormara unosi brojne modne dileme. Iako će nas rujan natjerati da odbacimo omiljene ljetne klasike poput lanenih komada i najprozračnijih haljina, oversized pletivo i raskošni baršun će se još uvijek zadržati izvan našeg ormara.

STREET STYLE KOMBINACIJE KAO INSPIRACIJA ZA PRIJELAZNO RAZDOBLJE

Prijelazno razdoblje donosi igru ljetnih favorita i prvih jesenskih komada koji spojeni zajedno stvaraju zanimljive kombinacije. Tanki slojevi unutar kojih se spajaju najbolji komadi iz dvije u potpunosti različite modne sezone, potaknut će nas na kreativnost unutar ormara i stilske igre koji će vašu garderobu polako transformirati iz ljetne u jesensku. Čak i kada će nam se učiniti da prijelazno razdoblje donosi kaos unutar naše garderobe, inspirativne street style kombinacije popularnih trendseterica donose jednostavno rješenje.  Nekoliko dovitljivih odabira bilo je dovoljno da transformiraju ljetne klasike i basic komade.

Tanke jesenske jakne poput kimona, blejzera, kimona  i traper jakne bit će savršen dodatak omiljenoj ljetnoj haljini. Dok će traper šorc zamijeniti traperice ravnog kroja i visokog struka, sandale će na polici s cipelama svoje mjesto prepustiti loafericama i trendi gležnjačama. Lepršave ljetne košulje svoje će mjesto pronaći u kombinaciji s vječnim odijelom. Iako su unutar kolekcija modnih kuća i high street brendova odijela zadržala klasičan kroj, neočekivani trendi pomak donose im jarke boje i suptilniji, ali jednako efektan karirani uzorak.

Kako najbolje od ljetne garderobe spojiti s jesenskim trendovima? Izdvojili smo trideset outfit ideja za trideset rujanskih dana koje ćete lako ostvariti unutar svojeg ormara, a koje će stvoriti savršeni novi look za prijelazno razdoblje.

Učitati još
Zatvori