Ležerne street style kombinacije s ulica glamuroznog Cannesa

Ležerne street style kombinacije s
ulica glamuroznog Cannesa

Caro Daur

Prije tjedan dana započeo je jedan od najglamuroznijih filmskih festivala na svijetu koji je još jednom okupio elitu iz filmskog, ali i modnog svijeta. Cannes Film Festival iza sebe ima sedamdeset uspješnih godina tijekom kojih su se na velikom filmskom platnu izmijenile na stotine kultnih filmova, dok su njegovim poznatim crvenim tepihom prošetale najveće zvijezde iz povijesti filma. I dok su filmskim platnom vladali odlični filmovi prestižnih svjetskih režisera, a crvenim tepihom kreacija modnih kuća koje su nosile najveće filmske zvijezde, ulice Cannesa iz godine u godinu pretvarale su se u malu modnu pistu na kojoj su zvijezde pokazale svoju opušteniju stranu.

STREET STYLE KOMBINACIJE IZ CANNESA

Od filmskih zvijezda do poznatih imena iz svijeta mode i glazbe, ulice Cannesa poznate trendseterice pretvorile su u trenutno najuzbudljiviju street style scenu. Iako bitno ležernije od izdanja na crvenom tepihu, street style kombinacije još uvijek su zadržale dozu glamura koju smo navikli viđati tijekom trajanja filmskog festivala na Francuskoj rivijeri. Od bijelog trapera do ženstvenih haljina i trendi komada koji najavljuju ljeto ispred nas, it djevojke su u Cannesu već istaknule sve što možemo poželjeti u svojoj ljetnoj garderobi.

Najbolje street style trenutke s ulica Cannesa koji ćete lako ostvariti unutar svojeg ormara i u kojima ćete se bez sumnje istaknuti na ulicama svog grada za vas smo izdvojili u nastavku.

Doutzen Kroes

Ming Xi

Doutzen Kroes

Sonam Kapoor

Cindy Bruna

Toni Garrn

Romee Strijd

Anna Andres

Cheryl Cole

Sonam Kapoor

Izabel Goulart

Učitati još
Zatvori