‘All white’ kombinacije koje dokazuju da je bijela definitivno boja ljeta

‘All white’ kombinacije koje dokazuju da je bijela definitivno boja ljeta

Iako nas od službenog početka nove sezone dijeli još nekoliko dana, ljeto je već stiglo na gradske ulice i pješčane plaže. Osim visokih temperatura, početak ljeta obilježit će i nova garderoba unutar koje će se spojiti svi oni omiljenih ljetni modnih favoriti i najnoviji trendovi. Od romantičnih i prozračnih haljina do udobnih i laganih hlača i bluza, ljetne komade i ove su godine stvorili najlaganiji materijali najraskošnija paleta boja i uzoraka. I dok će nas modeli obojani onim jarkim bojama i vibrantnim uzorcima osvojiti na prvu, jednostavnost, elegancija i istovremeno suptilni i efektni izgled koji stvara bijelu boju istaknut će kao naš apsolutni favorit.

NIJANSE BIJELE STVARAJU NAJBOLJE LJETNE KOMBINACIJE

Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do bijelog T-shirta i bijelih traperica kao ljetnog izdanja popularnog basic klasika, ljeto će se unutar brojnih kombinacija poigrati jednostavnošću bijele boje. Osim što će se lako kombinirati sa svim bojama i uzorcima te odlično izgledati na osunčanoj puti, bijela je ljetni izbor koji donosi osvježenje unutar ormara.

Kako bi izvukli najbolje iz svojih bijelih komada, kombinirajte ih zajedno i stvorite jednostavni all white look primjeren svakom ljetnom danu. Kako će bijela boja unijeti minimalističku jednostavnost u bijele kombinacije, poigrajte se teksturama, siluetama i najnovijim trendovima kako bi im dali zanimljiv izgled.

Jednako poput crne boje i drugih neutralnih tonova, bijela boja je odličan izbor za eksperimentiranje sa spajanjem naizgled nespojivog. Elegantnu ljetnu haljinu spojite s omiljenim parom tenisicama, svilenu košulju s poderanim trapericama, romantične volane s grubom teksturom lana.

Kako na nov i uzbudljiv način kombinirati omiljene bijele komade koji se već nalaze unutar vaše ljetne garderobe? U nastavku vam donosimo ideje kako one najjednostavnije ljetne modele u bijeloj boji pretvoriti u neodoljiv ljetni look.

Učitati još
Zatvori