Najjednostavnija street style kombinacija iz ormara trendseterica

Najjednostavnija street style
kombinacija iz ormara trendseterica

Nekad rezervirana za prelistavanje modnih časopisa, potraga za modnom inspiracijom danas nerijetko završava na uličnoj modnoj pisti. Modne blogerice postale su prave modne zvijezde čije kombinacije svakodnevno pratimo na društvenim mrežama. Od neočekivanih kombinacija do domišljatih stilskih trikova, “it” djevojke street style scene izvlače ono najbolje iz baš svih, čak i onih najjednostavnijih basic komada.

Iako će neke kombinacije popularnih djevojaka rijetki uspjeti ostvariti uz pomoć komada koji se već nalaze u njihovom ormaru, druge donose efektan izgled u najjednostavnijem spoju vječnih klasika i svima omiljenih odjevnih favorita. Upravo je takva, jednostavna i efektna, kombinacija koja je osvojila baš svaku blogericu i it djevojku.

NAJJEDNOSTAVNIJA KOMBINACIJA KOJU SVI NOSE

Jednostavnu kombinaciju koju obožavaju baš sve trendseterice čine samo tri komada koja se nalaze u gotovo svakoj garderobi tijekom čitave godine – blejzer, T-shirt i traperice. Istovremeno ležerna i elegantna, ova kombinacija svoju popularnost duguje svojoj svestranosti.

Iako naizgled sasvim jednostavna, čarove kombinacije leži u različitim modelima blejzera, majica kratkih rukava i traperica koji joj donose uvijek novi i drugačiji izgled. Jednako poput igre boja, krojeva i tekstura, modni dodaci su ti koji će unijeti dodatni dašak svježine u ovu jednostavnu stilsku formulu.Uz klasične salonke, maramu od svile i kožnu torbu omiljena street style kombinacija transformira se u savršeni svakodnevni poslovni look, dok ju tenisice i messy bun frizura pretvaraju u vikend favorit.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

U all black varijanti ili omiljenom spoju trendseterica koji čine bijeli T-shirt, plave traperice i karirani blejzer u nijansama sive, ova najjednostavnija street style kombinacija uvijek je odličan izbor. Kako uz jednu jednostavnu formulu uvijek izgledati odlično? 25 kombinacija s tri ista komada u glavnoj ulozi za vas smo izdvojili u nastavku.

Učitati još
Zatvori