Street style inspiracija: Zendaya u kombinaciji stvorenoj za vikend izlazak

Street style inspiracija: Zendaya u
kombinaciji stvorenoj za vikend izlazak

Street style inspiracija: Zendaya

Od glumica i pjevačica do modela, celebrity zvijezde čiji stil volimo znaju kako iskoristiti činjenicu da su im otvorena vrata cijelog modnog svijeta. U potrazi za dozom modne inspiracije, njihovi ormari uvijek su oni u koje ćemo zaviriti. Iako odjevni komadi i modni dodaci koje nose često prelaze naše budžete, njihovi mali modni trikovi i outfit ideje odlično funkcioniraju unutar svakog ormara. Na odličan modni trik nedavno nas je podsjetila američka glumica Zendaya.

Zendaya nosi oversized košulju kao mini haljinu

Euphoria, Dune, Malcome & Marie i Spider Man samo su neki do filmova i serija koji su Zendaya istaknuli kao jednu od najpopularniji i najboljih glumica mlade generacije. Osim ogromnim talentom i odličnim ulogama, Zendaya pažnju plijeni i svojim odjevnim kombinacijama. Nakon povratka modnih događanja, filmskih premijera i dodjela nagrada, celebrity moda ponovno plijenili pažnju, a kao jedna od njezinih najsjajnijih zvijezda istaknula se upravo Zendaya. U impresivnim kreacijama najvećim modnih kuća i dizajnera, potvrdila je svoj status modne ikone. Posljednja Zendayina kombinacija kojom nas je oduševila daleko od je od raskošnih kreacija u kojima smo ju navikli viđali, ali izgleda jednako dobro i efektno.

Za večernji izlazak s Tomom Hollandom u New Yorku, Zendaya je odlučila košulju oversized kroja pretvoriti u mini haljinu. Oversized košulju Zendaya je spojila s crnim remenom kojim je naglasila struk, poluprozirnim crnim najlonkama i klasičnim Christian Louboutin crnim salonkama.

Uz nekoliko komada zlatnog nakita, decentan smokey eyes make up look i fen frizuru u stilu supermodela devedesetih, Zendaya je otkrila formulu za savršeni look za vikend izlazak.

Street style inspiracija: Zendaya

Foto: Profimedia

Preporuka

Zatvori