Jedina street style inspiracija koja vam treba za početak jesenske garderobe

Jedina street style inspiracija koja vam treba
za početak jesenske garderobe

Prve jesenske kolekcije su stigle, istaknule prve trendove koji će obilježiti sezonu ispred nas i potaknule nas na razmišljanje o jesenskoj garderobi. Početak rujna označit će promjenu unutar modnog svijeta, ali i naših ormara u kojima će se naši omiljeni jesenskih klasici i basic modeli poput traperica, kariranog blejzera, tankih džempera i raskošnih bluza spojiti s najnovijim modnim trendovima. Osvježenje i novi look u naš jesenski ormar i naše svakodnevne kombinacije unijet će nove siluete i novi hit boje, veliki povratak leopard uzorka i spoj naizgled nespojivog koji uvijek stvara zanimljiv izgled i donosi dozu prkosa.

Kako započeti stvaranje garderobe za novu sezonu? Dozu inspiracije pronašli smo na ulicama Berlina i u ormaru jedne od njegovih najsjajnijih street style zvijezda Swantje Sömmer.

STREET STYLE KOMBINACIJE KAO INSPIRACIJA ZA JESENSKU GARDEROBU

Njemačka blogerica Swantje Sömmer jedna je od naših omiljenih lica s berlinske street style scene. Iza njezinog besprijekornog stila nalazi se spoj klasika i najnovijih trendova, kombinacije koje stvaraju elegantni look s neočekivanim modernim pomakom. Na profilu poznate njemačke blogerice već smo pronašli odlične outfit ideje za jesen.

U centru njezinih kombinacija našle su se neutralne boje s nekoliko jarkih detalja i modela koji su razbili jednostavnost i monotoniju neutralne palete. Kao ključni jesenski odjevni komadi u kombinacijama Swantje Sömmer istaknuli su se karirani blejzer i traperice, elegantne haljine i modeli inspirirani sportskim stilom, ženstvene čizme i ružne tenisice.

Kako su njezine kombinacije kreirane na klasicima i basic modelima s nekoliko novih trendova kao savršenim začinom, Instagram profil blogerice Swantje otkriva sve komade koje možete poželjeti ove jeseni i kako ih nositi poput street style zvijezde.

Učitati još
Zatvori