Street style inspiracija: Sophie Turner

Street style inspiracija: Sophie Turner

Svi prate Sophie Turner

Otkako je utvrdila svoj status u seriji Igra prijestolja kao Sansa Stark, ova plavokosa ljepotica našla se na radaru obožavatelja, svjetskih medija i filmske industrije. Serija je bila samo odskočna daska za Sophie Turner koju ćemo uskoro gledati kao Jean Grey u novom nastavku X-Men franšize Dark Phoenix i to će, čini se, biti samo početak.

No to nisu jedini razlozi zašto se Sophie našla u fokusu medija. Njenom showbiz profilu znatno je pogodovala i veza s Joeom Jonasom, jednim od članova benda Jonas Brothers, nedavno pojavljivanje u povratničkom spotu Sucker, a zatim i tajno vjenčanje u Vegasu koje je održano početkom svibnja.

Sve je to rezultiralo budnim okom paparazza koji ju sada prate kamo god krenula, no modnim entuzijastima to daje jako dobar pogled u garderobu poznate glumice i činjenicu da ima zaista odličan stil.

Pidžama odijelo u dvije funkcije

Tako je primjerice nedavno zamijećena u svilenom pidžama odijelu u čak dvije, potpuno različite prilike, što nas je oduševilo. Naime smaragdno zeleno odijelo brenda Olivia Von Hale nosila je prvo na party u kombinaciji sa srebrnim salonkama na tanke remenčiće, a zatim u paru s tenisicama na letu za Južnu Koreju u sklopu promocije filma.

Raspuštena kosa s laganim valovima i zlaćani make up look za prvu varijantu te opuštena punđa i sunčane naočale za drugu varijantu, zaista su se odlično složili sa situacijom. Pidžama odijelo se, čini se, isplati imati u ormaru za raznovrsne prilike.

U nastavku donosimo komade s kojima možete rekreirati ove lookove.

Olivia Von Halle
Intimissimi
Mango
Uterque
Massimo Dutti
H&M

Foto: Profimedia, Shopbop, Intimissimi, H&M, Mango, Uterque, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori