Street style inspiracija: Još jedno odlično ljetno izdanje Sienne Miller

Street style inspiracija: Još jedno
odlično ljetno izdanje Sienne Miller

Street style inspiracija: Sienna Miller na Wimbledonu 2021.

Od filma Factory girl koji je svoju premijeru na velikom filmskom platnu imao 2006. godine, a u kojem je utjelovila it djevojku šezdesetih i muzu Andyja Warhola Edie Sedgwick, britanska glumica Sienna Miller i sama nosi titulu it djevojke. Kao jedna od najbolje odjevenih žena danas, Sienna Miller je modna inspiracija koju uvijek tražimo i trebamo. Nakon savršenog ljetnog looka stvorenog za opuštene dane u gradu ili na moru, Sienna Miller oduševila nas je još jednim odličnim street style izdanjem.

Za posjet teniskom turniru Wimbledon, Sienna je odabrala savršenu odjevnu kombinaciju koja je jednako elegantna, koliko i moderna i efektna.

Sienna Miller u kompletu koji želimo

Za Britance, Wimbledon je mnogo više od jednog od najvećih teniskih turnira – dio njihove kulture i tradicije. Potvrđuje to i zvjezdani status njegove publike u kojoj se uvijek nalaze poznate osobe iz britanskog javnog života, od predstavnika kraljevske obitelji do popularnih imena iz svijeta showbiznisa. U wimbledonskoj publici ove se godine našla i Sienna Miller koja je u društvu prijatelja uživala u tenisu.

Za tu priliku, Sienna je odabrala savršenu kombinaciju koja je elegantna baš kao što se na Wimbledonu to očekuje, ali i moderna i efektna zbog čega smo ju odmah poželjeli u svojoj garderobi.

Street style inspiracija: Sienna Miller na Wimbledonu 2021.

Zvijezda odličnog novog modnog izdanja Sienne Miller je Ralph Lauren Collection prugasti komplet. U klasičnoj kombinaciji bijelih i plavih prugicama, ali s modernim pomakom u krojevima, Sienna je pronašla savršeni Wimbledon look. Ista košulja istaknula se i u jednom od najboljih Wimbledon modnih izdanja ikad koji je prije nekoliko godina nosila Meghan Markle.

Spoju košulje oversized kroja s podvrgnutim rukavima i hlačama visokog struka i širokih nogavica Sienna je dodala tek nekoliko modnih dodataka. Crne sunčane naočale, kombinaciju zlatnih i srebrnih komada nakita, malu bež torbu i sandalama s potpeticom.

Crveni ruž i visoki rep s dugim šiškama i nekoliko izvučenih pramenova savršeno su zaokružili cijeli look.

Street style inspiracija: Sienna Miller na Wimbledonu 2021.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori