Mango ima najpopularniji high street kaput sezone koji nose čak i holivudske zvijezde

Mango ima najpopularniji high street kaput sezone koji nose čak i holivudske zvijezde

Claire Danes

Spoj vječnih klasika i najnovijih trendova istaknuo je modele španjolskog high street brenda Mango kao savršeni izbor koji će svoje mjesto pronaći unutar svake garderobe. Od jednostavnosti minimalizma do eklektične kombinacije upečatljivih trendova, detalja i boja, odlične ideje kako nositi najnovije Mango modele popularne trendseterice i obožavateljice brenda donose iza hashtaga Mango Girls.

Jedna od prvih Mango djevojaka bila je Dankinja Pernille Teisbaek. Kao ljubiteljica elegantnih klasika sa suvremenim pomakom, Pernille svake sezone pronalazi nove modne favorite u Mango kolekcijama. Ove sezone, Pernille nije samo pronašla nove Mango favorite za jesenske dane, već ih je imala priliku i sama dizajnirati.

Pernille x Mango kolekcija oduševila je mnoge, a jedan od najboljih modela iz kolekcije svoje je mjesto pronašao i u garderobi hollywoodske glumice Claire Danes.

Claire Danes nosi savršeni Mango kaput

Pernille x Mango kolekcija donijela je pregršt odličnih modela koji će u svaki jesenski i zimski ormar unijeti dozu skandinavskog minimalizma. Klasici poput odijela i košulje te basic modeli poput T-shirta i traperica ove sezone dolaze s prepoznatljivim Skandi pomakom. Kao jedan od najboljih modela u kolekciji odmah se istaknuo vuneni kaput. Prije nekoliko dana, glumica Claire Danes viđena je na ulicama New Yorka upravo u ovom kaputu. U tamnoplavoj boji, od raskošnog vunenog materijala, savršenog kroja i s tek dva decentna gumba od kornjačevine, Pernille x Mango kaput izgleda jednako dobro kao i dizajnerski kaputi.

Savršeni Mango kaput odlično će pristajati baš svakoj kombinaciji, a jedan od outfita u kojoj ga zamišljamo je onaj koji je nosila Claire Danes. Poznata glumica tamnoplavi Mango kaput prebacila je preko jednostavne monokromatske kombinacije u crnoj boji – tako jednostavno, a tako cool!

Pernille x Mango kaput možete pronaći i naručiti ovdje.

Foto: Profimedia, Mango

Učitati još
Zatvori