Street style inspiracija: Nina Dobrev nosi bijelu haljinu

Street style inspiracija: Nina
Dobrev nosi bijelu haljinu

Nina Dobrev street style inspiracija 2020.

Glumica Nina Dobrev jedno je od omiljenih lica s malih ekrana na kojima je svoje milijune obožavatelja osvojila u televizijskoj seriji Vampirski dnevnici u kojoj je utjelovila glavnu junakinju Elenu Gilbert. Zahvaljujući velikoj popularnosti diljem svijeta, serija Vampirski dnevnici na TV ekranima zadržala se čak osam sezona, a Nina Dobrev postala je nova it djevojaka koja se osim u svijetu televizije i filma, istaknula i u modnom i beauty svijetu. Od glamuroznih izdanja za velike svjetske premijere i dodjele nagrada do jednostavnih i opuštenih dnevnih izdanja, Nina Dobrev uvijek izgleda odlično – s modnim kombinacijama koje u stopu prate najnovije trendove, make up lookovima koji odišu mladenačkom svježinom i jednostavnim frizurama.

Upravo je takav i posljednji look Nine Dobrev koji ćete za prve proljetne dane poželjeti posuditi iz njezinog ormara.

Nina Dobrev street style inspiracija 2020.

Nina Dobrev u bijeloj haljini za prve proljetne dane

S najboljim stilistima, frizerima i make up artistima iza sebe, Nina Dobrev u rukavu ima najbolje modne i beauty trikove i tajne, a u njezinom ormaru uvijek se nalaze najpoželjniji modni trendovi i odjevni komadi čije vrijeme tek dolazi. Za posjet Today Showu u New Yorku, Nina je odabrala klasik kojem se uvijek vraćamo u proljetnoj i ljetnoj sezoni. Iako još uvijek iščekujemo prve proljetne dane, američka glumica otkrila je kako bijelu haljinu, omiljeni modni favorit iz proljetnog i ljetnog ormara, nositi u prijelaznom razdoblju.

Jednostavnu košulja-haljinu bijele boje Nina je spojila s čizmama svijetlo smeđe boje, dok je ženstvenu siluetu naglasila remenom u smeđoj boji i s efektom kopčom. Savršenom looku za prijelazno razdoblje i prve proljetne dane Nina je dodala tek zlatne hoop naušnice, a jednostavnost i eleganciju cijele kombinacije kombinacija naglasila je i jednostavnom fen frizurom i minimalnim make upom s brončanim sjajem.

Nina Dobrev street style inspiracija 2020.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori