Street style inspiracija: Keira Knightley nosi Sheriff & Cherry sunčane naočale

Street style inspiracija: Keira Knightley nosi Sheriff & Cherry sunčane naočale

Poznata britanska glumica koju mnogi ističu kao jedan od najvećih glumačkih talenata njezine generacije, Keira Knightley je od samih početaka svoje karijere pažnju plijenila odličnim ulogama, ali i svojim osobnim stilom koji joj je osigurao mjesto na listama najbolje odjevenih celebrity zvijezda. Od glamuroznih kreacija za crveni tepih do ležernih izdanja, Keira uvijek bira one najbolje odjevne komade i modne dodatke, i unutar svojih kombinacija spaja prepoznatljivu britansku eleganciju, najnovije trendove i dozu opuštenosti.

Trenutno, Keira uživa u posljednjih ljetnim danima i posljednjim danima iščekivanja svojeg drugog djeteta. Nedavno, Keira je sunčani i topli dan iskoristila za šetnju Londonom u društvu svoje mame i supruga, glazbenika Jamesa Rightona.

Za opušteni dan, Keira je odabrala jednako opuštenu modnu kombinaciju – ležernu bijelu haljinu midi dužine s plavim točkicama i Birkenstock sandale u neutralnoj bež boji. Cijeli look Keira je začinila svojim omiljenim sunčanim naočalama s hrvatskim potpisom.

GLUMICA KEIRA KNIGHTLEY (I DALJE) VJERNA HRVATSKOM DIZAJNU

Točno prije pet godina, u ljeto 2014., glumica Keira Knightley posjetila je Hvar u sklopu glazbenog festivala FOR na kojem je nastupao njezin suprug, muzičar James Righton. Tog se ljeta, osim u ljepote hrvatske obale, Keira Knightley zaljubila i u hrvatski brend sunčanih naočala SHERIFF & CHERRY rovinjskog dizajnera Maura Massarotta. Od tada Keira je nebrojeno puta osvanula na stranicama svjetskih medija upravo noseći jedan od modela iz Sheriff & Cherry kolekcija sunčanih naočala.

Koliko je njezina ljubav prema ovim sunčanim naočalama snažna govori i činjenica kako je slavna glumica i danas vjerna Sheriff&Cherry brendu točnije kultnom modelu G11 koji je i prije nekoliko dana, u visokom stadiju trudnoće, nosila u šetnji i prilikom kupovine u Londonu. 

POVRATAK KULTNIH G11

Prepoznajući popularnost koju je upravo model G11 imao, iz Sheriff & Cherry su nedavno najavili kako će iduće godine “oživjeti” deset kultnih G11 modela koji će i ovoga puta biti proizvedeni u Hrvatskoj kao nekad. Modeli G11 bit će u prodaji putem interneta na www.sheriffandcherry.com te na odabranim svjetskim adresama. 

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori