Street style inspiracija: proljetne kombinacije Katie Holmes

Street style inspiracija: proljetne
kombinacije Katie Holmes

Katie Holmes upoznali smo kao Joey Potter, simpatičnu djevojku iz susjedstva u tinejdžerskoj seriji Dawson’s Creek. Serija je doživjela veliki uspjeh kako u Americi, tako i izvan nje, a Katie Holmes postala je nova miljenica TV publike. Uz popularnu tinejdžersku seriju u kojoj su svoje karijere započeli i Michelle Williams, Busy Philipps, Joshua Jackson i James Van Der Beek, Katie Holmes tijekom ranih 2000tih ostvarila je i nekoliko zapaženih filmskih uloga koje su joj osigurale status hollywoodske zvijezde. Uz TV seriju i filmove koje je publika, bez obzira na mišljenja kritike, obožavala,  Katie Holmes bila je miljenica publike i kad je riječ o njezinom modnom stilu.

Spoj jednostavnih modela koji izgledaju baš poput onih koji se nalaze u našim ormarima, najnovijih trendova koji svakom looku donose efektni pomak te najpoželjnijih dizajnerskih odjevnih komada i modnih dodataka tajna je iza naizgled jednostavnog i pristupačnog, ali zapravo vrlo promišljenog modnog stila Katie Holmes. Iako je tijekom veze s glumcem Tomom Cruiseom njezina glumačka karijera pala u drugi plan, svojim modnim stilom plijenila je pažnju gdje god se pojavila, a jednaku pažnju njezine kombinacije zaslužuju i danas.

KATIE HOLMES ODLIČNO NOSI PROLJETNE TRENDOVE

Od ulica New Yorka do crvenih tepiha filmskih festivala i drugih hollywoodskih događanja, Katie nas je posljednjih tjedana oduševila odličnim kombinacijama koje spajaju sve proljetne trendove i donose outfit inspiraciju koju smo tražili. Tajna njezinog besprijekornog proljetnog looka koji ćete poželjeti kopirati krije se u istovremeno jednostavnih i efektnih kombinacijama u kojima spaja tek nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka, ali uvijek izvlače ono najbolje iz svakog od njih.

S naglaskom na modne klasike, one elegantne i one ležerne, kombinacije Katie Holmes ističu se vrlo ženstvenim izgledom, dok im neočekivani dodaci i detalji daju onaj x faktor zbog kojeg toliko volimo njezin stil. Kao ključne trendove, odjevne komade i modne dodatke za novu sezonu Katie je istaknula traper te karirani i prugasti uzorak, midi suknje i ženstvene bluze, elegantne torbe i cipele, udobne tenisice i decentni zlatni nakit koji voli nositi u nizovima i slojevima.

Proljetnim kombinacijama Katie Holmes inspirirajte se u nastavku.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori