Katie Holmes u savršenoj kombinaciji za proljeće i ljeto

Katie Holmes u savršenoj kombinaciji
za proljeće i ljeto

Street style inspiracija: Katie Holmes

U 2021. godini, američku glumicu Katie Holmes najčešće viđamo na ulicama New Yorka na kojima pažnju plijeni uvijek odličnim odjevnim kombinacijama.

Tajna njezinog naizgled jednostavnog i pristupačnog stila krije se u spoju odjevnih komada i modnih dodataka koji izgledaju baš poput onih koji se nalaze u našim ormarima, najnovijih trendova koji svakom looku donose efektni pomak te najpoželjnijih dizajnerskih modela.

I dok high street brendovi kopiraju dizajnerske modele koje Katie nosi, mi u njezinim street style kombinacijama tražimo ključne odjevne komade i modne dodatke koji se već nalaze u našim garderobama ili koje si možemo priuštiti. Među proljetnim modnim favoritima Katie Holmes istaknula se jedna od najpopularnijih odjevnih kombinacijama – haljina i tenisice.

Street style inspiracija: Katie Holmes

Katie Holmes u savršenoj proljetnoj kombinaciji

S prvim proljetnim danima, u središte naših ormara vraćaju se ženstvene i svestrane haljine koje ćemo nositi od jutra do večeri, uvijek i svugdje. Proljetne haljine početak su i jedne od najpopularnijih odjevnih kombinacija za tople dane. Haljina i tenisice su odjevna kombinacija za svaki dan s kojom baš nikad ne možemo pogriješiti, a koju je za proljetni dan u New Yorku odabrala i Katie Holmes.

Zvijezda njezine kombinacije je romantična haljina modne dizajnerice Ulle Johnson u čijim smo modelima već viđali poznatu glumicu. Haljinu midi dužine krase voluminozni puf rukavi i retro uzorak u pastelnim bojama. Boemski izgled savršene proljetne haljine Katie je dodatno naglasila Chloé torbicom od brušene kože i nonšalantno skupljenom kosom, dok joj je uz pomoć bijelih Common Projects tenisica dala moderan pomak i ležerni karakter.

Street style inspiracija: Katie Holmes

Foto: Profimedia

Preporuka

Zatvori