Street style inspiracija: Kate Bosworth

Street style inspiracija: Kate Bosworth

kate-bosworth

Poput Alexe Chung ili Sienne Miller, u potrazi za zanimljivom kombinacijom uvijek ćemo zaviriti među lookove poznate glumice Kate Bosworth. Njen stil uvijek odiše elegancijom s pomakom, kako na crvenom tepihu, tako i u svakodnevnim izlascima, press turnejama, gostovanjima ili samo šetnjom ulicom.

Pravi proljetni look Kate Bosworth

Dok nam proljeće sve glasnije kuca na vrata, polako skidamo slojeve zimske odjeće te razmišljamo o laganijim materijalima i živim bojama. Look koji je Kate Bosworth odabrala za gostovanje u jednom TV showu savršeno odgovara apsolutno svim zahtjevima toplijeg vremena. Od glave do pete odjevena u dizajn modne kuće Oscar de la Renta za proljeće 2018. pravo je osvježenje sa svojim žutim hlačama visokog struka, oversized blijedo-ružičastim blejzerom i klasičnom bijelom T-shirticom ispod. Kate je kombinaciju zaokružila srebrnim cipelama u špic i srebrnom torbicom, a make up je, kao i uvijek, zadržala na minimumu s raspuštenom kosom do ramena.

Posljednje dvije zapažene uloge odigrala je u filmu Nona koju je režirao njen muž Michael Polish i seriji The Long Road Home kanala National Geographic. Sklona društveno angažiranim temama, čest je gost crvenih tepiha te se veselimo pratiti njena glamurozna izdanja uoči svih važnijih dodjela nagrada koje nas očekuju.

U nastavku donosimo komade s kojima možete ostvariti odličnu proljetnu kombinaciju Kate Bosworth.

Asos

Asos

Zara

Zara

Double Trouble

Double Trouble

Nasty Gal

Nasty Gal

Moschino

Moschino

Foto: Splash, Zara, Moschino, Nasty Gal, Asos, Double Trouble

Učitati još
Zatvori