Street style inspiracija: Kaia Gerber nosi prve proljetne favorite

Street style inspiracija: Kaia Gerber
nosi prve proljetne favorite

Kao supermodel nove generacije, Kaia Gerber uvijek je okružena najboljim odjevnim komadima i modnim trendovima koji tek dolaze, a koje odlično nosi u kombinaciji sa svojim opuštenim i ležernim mladenačkim stilom. Odjevne kombinacija koje bira za svaki dan naša su street style inspiracija. Look koji ćemo ove sezone posuditi iz njezinog ormara, Kaia je odabrala za opušteni dan u New Yorku i shopping s dečkom Austinom Butlerom.

Na svoj prepoznatljiv način, Kaia je u jednoj odjevnoj kombinaciji spojila najbolje od proljetne modne sezone: elegantne klasike, ležerne modele i trendi modne dodatke.

Kaia Gerber nosi prve proljetne favorite

Kako u trenu stvoriti chic look? Modne favorite u crnoj boji spojite zajedno u efektan look s kojim baš nikad ne možete pogriješiti. Uz minimalno razmišljanja i uloženog truda, all black kombinacije će i u proljetnoj sezoni biti izbor koji donosi dozu elegancije i dojam sređenosti. Upravo je taj poznati modni trik iskoristila i Kaia Gerber. Kako bi začinila jednostavni all black look, Kaia mu je dodala nekoliko modnih dodataka koji su mu dali cool karakter. Za kraj, preko cijele kombinacije prebacila je proljetni modni favorit koji ju je transformirao u savršeni trendi look.

Spoj crnog pulovera i crnih hlača širokih nogavica Kaia nosi u kombinaciji s nekoliko efektnih modnih dodataka: s retro sunčanim naočalama, elegantnom smeđom torbom i adidas Samba tenisicama u kombinaciji bijele i tamnoplave boje. Kako bi ovoj ležernoj i cool kombinaciji dala sređeni izgled i dozu moderne elegancije, Kaia je preko nje prebacila bež baloner oversized kroja.

Tijekom prvih proljetnih dana, ovaj look u svakom će se ormaru istaknuti kao jedna od najboljih odjevnih kombinacija za svaki dan. Osim što ćemo ju lako ostvariti unutar vlastitog ormara, odjevnu kombinaciju Kaie Gerber nosit ćemo često, ali uvijek s dodatkom drugih modnih dodataka koji će iz nje izvući nekoliko različitih izdanja.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori