Street style inspiracija: Kaia Gerber u savršenoj jesenskoj kombinaciji

Street style inspiracija: Kaia Gerber u
savršenoj jesenskoj kombinaciji

Prije nekoliko godina na modnoj sceni pojavila se Kaia Gerber, kćer supermodela Cindy Crawford. Tek nekoliko odrađenih revija, kampanja i evenata bilo je dovoljno da se mlada Kaia istakne kao it djevojka za novu generaciju. S revijama i kampanjama odrađenim za neke od najvećih modnih imena danas, Kaia je uvijek okružena najboljim odjevnim komadima i modnim trendovima koji tek dolaze, a koje odlično nosi u kombinaciji sa svojim opuštenim i ležernim mladenačkim stilom.

Look koji ćemo ove jeseni posuditi iz njezinog ormara, Kaia je odabrala za užurbani dan tijekom Tjedna mode u Milanu. Na svoj prepoznatljiv ležeran način, u jednom je looku spojila ključne odjevne komade i modne dodatke za nadolazeću jesensku sezonu.

Kaia Gerber nosi sve jesenske favorite

Omiljenu ležernu kombinaciju za svaku sezonu, T-shirt i traperice, Kaia je začinila s nekoliko modnih dodataka koji su joj dali cool karakter, a preko nje prebacila je jesenski modni favorit koji ju je transformirao u savršeni trendi look za prijelazno razdoblje i prve jesenske dane.

Omiljeni bijeli T-shirt i traperice ravnog kroja, Kaia nosi u kombinaciji s Ray Ban sunčanim naočalama i cross body torbom u maslinastoj i smeđoj boji te jednostavnim crnim gležnjačama sa stabilnom potpeticom. Kako bi ovoj ležernoj i cool kombinaciji dala sređeni izgled i dozu moderne elegancije, Kaia je preko nje prebacila karirani blejzer.

Foto: Profimedia

Preporuka

Zatvori