Street style inspiracija: Jessica Alba

Street style inspiracija: Jessica Alba

Čini se kako je Jessica Alba naša omiljena street style inspiracija. Štogod odjenula, uvijek nas osvoji svojim outfitima, a iako su joj dostupni najskupocjeniji i najluksuzniji modni brendovi današnjice, Jessicina garderoba uvijek je nekako šarmantna i pristupačna.

U najnovijem looku koji je pokazala u javnosti, Jessica se zaputila na avionski let do aviona i pokazala nam kako se odjenuti kada inače vrlo topli lipanj pokaže svoje jesensko lice. Poznata glumica i poduzetnica slojevite kombinacije ima u malom prstu, pa je i ova kombinacija sastavljena od slojeva; mornarski plave maxi haljine na preklop i vezanje te prozračnog, lepršavog balonera kojeg je dobro imati pri ruci kada vam treba dodatni sloj odjeće.

Look je zaokružen bijelim modnim dodacima; slip-on tenisicama i kožnom torbom, a našli su se tu još i crni šešir i mačkaste sunčane naočale, koje su zaštitile Jessicu Albu od znatiželjnih pogleda okoline. Kako ovog puta posuditi njen stil, odnosno ovu kombinaciju koja je spojila i sport i eleganciju, sugeriramo u nastavku.

Posudite look Jessica Albe:

Mango

Zara

H&M

ASOS

Mango Outlet

Zara

Foto: Guliver Image/Splash News, ASOS, H&M, Mango, Mango Outlet, Zara

Učitati još
Zatvori