Street style inspiracija: Jennifer Lawrence u ‘it’ boji sezone

Street style inspiracija: Jennifer Lawrence
u ‘it’ boji sezone

Street style inspiracija: Jennifer Lawrence

Ističu je kao jednu od najtalentiranijih glumica njezine generacije, a četiri nominacije za Oscara i jedan osvojio zlatni kipić najbolja su potvrda njezinog talenta. 2011. godine Jennifer Lawrence bila je novo lice koje se našlo na popisu nominiranih za najbolju žensku ulogu najprestižnijih filmskih nagrada. Nakon Winter’s Bone u kojem je ostvarila svoju prvu veliku ulogu, Jennifer je postala miljenica svojih kolega i publike. Uvijek nasmijana, prizemljena i vrckasta, Jennifer je bila oličenje djevojke iz susjedstva s velikim talentom ispod pristupačne vanjštine s kojom su se mnogi lako poistovjetili.

Nakon što je filmski svijet osvojila svojim odličnim ulogama, Jennifer je osvojila i modni svijet. Kao zaštitno lice modne kuće Dior, Jennifer smo na crvenom tepihu imali prilike vidjeti u nekim od najspektakularnijih haljina. Ipak, modna izdanja Jennifer Lawrence koja možda najviše volimo su njezine puno jednostavnije i ležernije, ali uvijek stylish street style kombinacije.

Street style inspiracija: Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence odlično nosi zelenu boju

Posljednje modno izdanje koje smo odmah poželjele posuditi iz njezinog ormara, Jennifer je odabrala za šetnju ulicama New Yorka. U središtu kombinacije nalazi se klasična košulja-haljina midi dužine i u jednoj od it boja sezone – raskošnoj nijansi zelene.

Kako bi klasičnoj silueti haljina dala moderan pomak, Jennifer ju je spojila s mačkastim sunčanim naočalama i crnim cipelama. Uz niz delikatnih ogrlica oko vrata i praktičnu torbu nude boje, Jennifer je zaokružila ovu jednostavnu, ali efektnu odjevnu kombinaciju.

Street style inspiracija: Jennifer Lawrence

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori