Street style inspiracija: January Jones u proljetnim klasicima

Street style inspiracija: January
Jones u proljetnim klasicima

January Jones

January Jones

Američka glumica January Jones svoje je mjesto pod zvijezdanim hollywoodskim nebom pronašla u ulozi Betty Draper u hit seriji Mad Man koja je od 2007. do 2015. suvereno vladala malim ekranima. Iako njezinu klasičnu ljepotu, nježne crte lica i plavu kosu povezujemo s retro stilom šezdesetih i sedamdesetih u kakvim ju izdanjima pamtimo iz dana Mad Mana, January Jones je crvenom tepihu oduvijek plijenila pažnju profinjenom modernom elegancijom i stilom koji je spajao jednostavnost sasvim običnih basic modela i efektnih klasika novog doba.

STREET STYLE IZDANJE JANUARY JONES KOJE ŽELIMO KOPIRATI

January Jones nedavno je viđena na ulicama New Yorka u još jednom odličnom street style izdanju. Spoj svima omiljenih proljetnih komada stvorio je istovremeno jednostavnu monokromnu, ali i nevjerojatno cool i efektnu kombinaciju kao stvorenu za prve proljetne dane. U centru kombinacije nalaze se trendi hlače visokog struka i širokih nogavica koje je January vješto spojila s bijelim crop T-shirtom, crnom kožnom jaknom i bijelim salonkama sa zašiljenim vrhom. Odlično crno bijelo izdanje January Jones začinila je s zlatnih nakitom, crnom kovčeg torbom i lob frizurom s ravnim šiškama koje cijelom look donose dašak francuskog šarma.

January Jones

January Jones

Kako ostvariti odličan look popularne glumice unutar svojeg ormara? Pristupačno izdanje njezinih proljetnih modnih favorita za vas smo pronašli i izdvojili u nastavku.

Mango

Mango

Zara

Zara

H&M

H&M

Mango

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

Asos

Asos

Foto: Asos, H&M, Mango, Splash News, Zara

Učitati još
Zatvori