Street style inspiracija: Gigi Hadid odlično nosi hit boju sezone

Street style inspiracija: Gigi Hadid
odlično nosi hit boju sezone

Street style inspiracija: Gigi Hadid nosi cool ležerni look za ljeto 2021.

U središtu modnih trendova koji će obilježiti sezonu u našim ormarima još jednom su se istaknula raskošna i vibrantna paleta boja u kojoj se krije nekoliko novih it nijansi. Topla sezona fokus je stavila na jarke i pastelne boje, a nijanse žute boje istaknule su se kao apsolutni favorit i neodoljivi modni trend. Nijanse žute svoje su mjesto već pronašle unutar prvih ljetnih kolekcija i ormara popularnih trendseterica. Ležerni look s trendi pomakom i u nijansama žute boje za dan u New Yorku odabrala je i Gigi Hadid.

Odlično street style izdanje Gigi Hadid

Od prve velike revije preko brojnih naslovnica do danas, Gigi je postala jedan od najpopularnijih modela nove generacije, a u središtu pažnje našao se i njezin osobni modni stil. S revijama i kampanjama odrađenim za neke od najvećih modnih imena danas, Gigi je uvijek okružena najboljim odjevnim komadima i modnim trendovima koji tek dolaze, a koje odlično nosi u kombinaciji sa svojim ležernim stilom.

Za početak ljetne sezone, iz ormara Gigi Hadid posudit ćemo look koji spaja neke od najpopularnijih ljetnih trendova i noviteta, ali na ležeran i nenametljiv način.

Street style inspiracija: Gigi Hadid nosi cool ležerni look za ljeto 2021.

Za užurbani dan u New Yorku, Gigi je odabrala spoj končane majice koje se ovog ljeta vraćaju na modnu scenu u velikom stilu i savršenih ljetnih hlača od laganog materijala i sa širokim nogavicama. Dva modna favorita koji će ovo ljeto biti savršeni dodatak svakom ormaru Gigi je odabrala u dvije nijanse žute boje – nježnoj pastelnoj žuti i senf žutoj nijansi.

Kako bi zaokružila savršeni ljetni look, Gigi mu je dodala tek nekoliko modnih detalja – smeđe naočale četvrtastog oblika, ogrlicu od žutih perlica i natikače u bež boji.

Street style inspiracija: Gigi Hadid nosi cool ležerni look za ljeto 2021.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori