Street style inspiracija: Emily Ratajkowski

Street style inspiracija: Emily Ratajkowski

S najvećim se vrućinama na gradskom asfaltu nije lako boriti, no kada smo slobodni odabrati što god želimo za casual izlazak onda će izbor sigurno pasti na kratku haljinu. Dokazala je to i Emily Ratajkowski koja je za odlazak na kavu odjenula mini haljinu koja se veže oko vrata trenutno najpopularnijeg brenda – Realisation Par. Dok njihova slip suknja žari i pali uličnom modnom pistom, nimalo ne zaostaju ni haljine, u ovom slučaju model The Devon posut tratinčicama.

Haljina + tenisice za savršeni ljetni look

Poznati model još je jednom dokazao kako se haljine odlično spajaju s tenisicama, a za ovu kombinaciju iz ormara je izvukla trenutno najpopularniji kulerski brend – Veja – i njihov Esplar model.

Kad temperature postanu ovako visoke, ne treba vam ništa više nego još malo modnih dodataka, a Emily bira žutu torbicu koja nosi njeno ime, nastala u suradnji s brendom The Kooples, mačkaste naočale, slojevite ogrlice i zlatne hoop naušnice. Ovaj je look zaista lako ostvariti, tim više što sve komade možete naručiti iz online shopova na hrvatske adrese – donosimo ih u nastavku!

Realisation Par – The Devon

Veja Esplar

The Kooples Emily Mini Leather Saddle Bag (Bloomingdales.com)

Mango

Mango

Missoma London

Foto: Guliver Image/Splash News, Missoma London, Veja, Realisation Par, Mango

Učitati još
Zatvori