Street style inspiracija: Ana de Armas u kombinaciji koju ćemo nositi cijelo ljeto

Street style inspiracija: Ana de Armas u kombinaciji koju ćemo nositi cijelo ljeto

Svake godine, proljetna i ljetna sezona u naše garderobe unose raskoš boja, uzoraka, efektnih detalja i prozračnih materijala. Spojeni zajedno, oni stvaraju neodoljive modele s trendi pomakom u kojima ćemo pronaći nove modne favorite za tople dane. Ipak, usprkos svoj raskoši proljetnih i ljetnih modnih trendova, jedna od ključnih outfit formula unutar proljetnog i ljetnog ormara, a za kojom ćete i sami nerijetko posegnuti krije se u efektnom spoju jednostavnih i nenametljivih klasika.

Spoj bijelog topa i crnih hlača savršena je gradska uniforma za svaki dan. Istovremeno klasična i trendi, ova magična formula koju su unutar svojih ormara već otkrile brojne modne trendseterice, donosi sređen izgled uz minimalno truda. Kako joj dati trendi pomak? Odličnu ideju pronašli smo u kombinaciji glumice Ane de Armas.

Ana de Armas u savršenom ljetnom looku

Ana de Armas naša je nova modna inspiracija. Za topli ljetni dan u Los Angelesu, Ana je odabrala jednostavan spoj bijelog T-shirta i crnih hlača. Iako u teoriji najjednostavnija moguća, Anina kombinacija istovremeno je efektna, trendi i cool. Kako bi iz te jednostavne i klasične kombinacije izvukla moderni look, Ana je umjesto klasičnog odabrala T-shirt s trendi puf rukavima, dok je u odabiru hlača posegnula za modelom koji je jednako ležeran, koliko i klasičan.

Kako bi zaokružila i začinila savršeni crno-bijeli look koji ćemo ovo ljeta bez sumnje posuditi iz njezinog ormara, Ana mu je dodala crne sunčane naočale i popularne kožne natikače također u crnoj boji. Za malo boje, neutralnoj paleti dodala je kožnu torbicu u raskošnoj nijansi crvene, a dozu sjaja uz pomoć nekoliko komada nakita od kojih se kao najefektniji ističe zlatni sat.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori