Street style inspiracija: Alexa Chung u četiri kombinacije za prve jesenske dane

Street style inspiracija: Alexa Chung u četiri kombinacije za prve jesenske dane

Nakon prvih jesenskih kolekcija koje su istaknule tredove za nove sezonu, početak jesenske sezone najavile su odlične street style kombinacije koje smo posljednjih tjedana imali prilike vidjeti na ulicama Copenhagena, New Yorka, Londona i Milana, a koje su otkrile kako nositi najpoželjnije jesenske trendove.

Od raskošne palete boje preko igre silueta i krojeva do modnih dodataka s karakterom, street style kombinacije s ulica modnih prijestolnica savršena su outfit inspiracija za prve jesenske dane. One najbolje pronašli smo na ulicama Londona, u ormaru ultimativne it djevojke Alexe Chung.

ALEXA CHUNG JE JOŠ UVIJEK NAŠA OMILJENA IT DJEVOJKA

Trendseterica u čijem se ormaru uvijek može pronaći pregršt zanimljivih odjevnih komada i modnih dodataka, deifnitivno je Alexa Chung. Njenu stilsku evoluciju pratimo već niz godina i usprkos tome koliko se trendovi mijenjaju – jedni odlaze, a drugi dolaze, Alexa uvijek ostaje dosljedna sebi i vrlo autentična kada je u pitanju njen modni stil. Poigravanje trendovima nije joj strano, no uvijek će ih prilagoditi sebi i – izgledati odlično. Prve jesenske kombinacije Alexa je već nosila na posljednjem Tjednu mode u Londonu. Od plavih traperica i klasičnog blejzera do kožne košulje i ljupkog balonera s potpisom dizajnerice Simone Rocha, Alexa je istaknula nekoliko komada koji će postati i naši jesenski favoriti.

U potrazi za najboljim jesenskim modelima i idejama kako ih nositi, još jednom smo zavirili u garderobu Alexe Chung – pronađite ih u nastavku.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori