Divni Stradivarius detalji koji će začiniti svaki jesenski outfit

Divni Stradivarius detalji koji će
začiniti svaki jesenski outfit

Jesenski odjevni komadi oni su koji su se, kao i svake sezone, istaknuli u novim kolekcijama i među kojima ćemo pronaći nekoliko komada koji će transformirati našu prošlogodišnju garderobu, no modni dodaci oni su koji će svaku garderobu i kombinaciju učiniti još posebnijom i boljom.

Kao efektan detalj, ali i kao najpristupačniji način da osvježimo svoj ormar i look, modni dodaci uvijek plijene pažnju i zauzimaju važno mjesto među novim trendovima i kolekcijama, što će biti slučaj i u jesenskoj sezoni ispred nas. Najefektnije modne dodatke lako ćemo pronaći na high streetu, a jedan od najpopularnijih high street brendova već je istaknuo nekoliko detalja vrijednih pažnje.

High street brend Stradivarius u svojoj jesenskoj kolekciji stavio je fokus na modni detalj koji su mnogi među nama dosad nerijetko preskočili, a koji će u nadolazećoj sezoni osvojiti i najveće skeptike. Nakon nakita i marama kao pristupačnih i efektnih modnih dodataka koje smo birali posljednjih sezona kako bismo svaki look čine boljim, fokus Stradivarius kolekcije nalazi se na detaljima za kosu.

‘IT’ DETALJ ZA SVAKI JESENSKI LOOK

Detalji za kosu uvijek su bili jedan od malih beauty, ali i modnih trikova jer će istovremeno začiniti i najjednostavnije frizure i odjevne kombinacije. Povratku trenda detalja za kosu imali smo prilike svjedočiti posljednjih nekoliko sezone kada smo sve češće viđali efektne kopče, ukosnice, trake i druge detalje. Ipak, jesen donosi pravu malu renesansu detalja za kosu – ništa nije izostavljeno i previše.

High street brend Stradivarius u svojoj je jesenskoj kolekciji ponudio nekoliko odličnih detalja kojima nećete moći odoljeti – od ukosnica ukrašenih biserima i draguljima do velikih kopči koje neodoljivo podsjećaju na one koje smo nositi u devedesetima.

STRADIVARIUS UKRASI ZA KOSU

Pristupačni svima i kada je riječ o stilu, i kada je riječ o dužini kose i kada je riječ o budžetu za jesensku garderobu, ukrasni detalji za kosu modni su trend za koji ćemo ove jeseni objeručke prihvatiti, a one najbolje iz Stradivarius ponude izdvojili smo u nastavku!

Foto: Stradivarius

Preporuka

Zatvori