Stradivarius ponovno ima hit sandale

Stradivarius ponovno ima hit sandale

Stradivarius

Svaka nova kolekcija španjolskog modnog brenda Stradivarius upozna nas s nekim novim hit modelom cipela, koji uskoro počnemo viđati posvuda. Gradske ulice ove su zime bile pune military gležnjača s biserima koje su došle upravo iz Stradivariusa, a ovog proljeća već predviđamo koji će model sandala iz nove kolekcije brenda biti apsolutni hit.

Riječ je o sandalama na stabilnu block petu, koje su izrađene od plavog satena u dva tona. Možda vam djeluju poznato i u pravu ste, jer vrlo sličan model već je postojao u Stradivarius kolekciji, i to točno prije godinu dana, kada smo vam pisali o idealnom paru party sandala s ovim high street potpisom. Tadašnje color-block sandale s remenčićima u kombinaciji nježne ružičaste, crvene, fuksije i petrolej zelene bile su pravi proljetni bomboni, a ovaj plavi model iz najnovije kolekcije nastavit će stopama hit sandala koje smo učestalo viđali na gradskim ulicama.

Stradivarius3 Stradivarius2 Stradivarius4

Hit Stradivarius sandale za proljeće i ljeto 2018.

Plave sandale slingback dizajna imaju dvije dugačke tamnoplave vrpce koje se oko gležnja vežu u raskošnu mašnu i zapravo se mogu nositi uz sve od jeansa do ljetnih haljina. U njih će definitivno biti upereni brojni pogledi ovog proljeća i ljeta, no potrebno je još malo pričekati da ih nabavite, jer ih je Stradivarius na svojoj stranici najavio kao artikl koji uskoro stiže u prodaju. Ipak, već se zna njihova cijena, koja će iznositi 249,90 kuna.

Stradivarius5

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori