Kreativna igra bez granica – kombinacije koje ćete obožavati ovog proljeća

Kreativna igra bez granica – kombinacije koje ćete obožavati ovog proljeća

The Athlete's Foot x Polina Meixner activewear 2021.

Nema nikakve sumnje da je activewear trendi buzzword za 2021. godinu.  Activewear ili ako ga nešto slobodnije prevedemo „aktivna odjeća“, udobna je i praktična kombinacija koja laska tvom tijelu i tuđem oku. Radi se odjeći i obući koja je visoko modno osviještena, a istovremeno opuštena i super ugodna, o odjeći koja obožava boje, a ne bježi ni od monokromije. Sve ovisi o kombinaciji i igri spajanja i usklađivanja, koja je u svakom trenutku i otvorena i kreativna.

Jedno mjesto za bezbroj ideja

Jedno od mjesta koje je odmah prepoznalo ovaj trend i ponudilo odjeću i obuću koja briše granicu između sportskog i urbanog upravo je The Athlete’s Foot, multi-brand store koji možete pronaći na više mjesta u Hrvatskoj.

„Naša trgovina dizajnirana je kako bi mladim ljudima ponudila kombinacije koje prate i oslikavaju urbanu kulturu 21. stoljeća,“ kaže Ivana Gojšić, koordinatorica The Athlete’s Foota Hrvatska.

The Athlete's Foot x Polina Meixner activewear 2021.

Opuštena i uvijek zanimljiva komunikacija branda the Athlete’s Foot dovela je do nove, zanimljive suradnje. Naime, na Instagram profilu je, uz predstavljanje brendova i raznih aktivacija, pokrenuta suradnja s našom mladom stilisticom u usponu, Polinom Meixner.

Kako kreirati zaigrane kombinacije za proljetne dane?

Polina je savršeno utjelovila slogan „Dare to play“, kreativno razigrala kombinacije i sada na Instagramu kroz svoju vizualnu priču u nastavcima donosi jednu novu svježinu i inspiraciju koju će u prvom redu prepoznati Gen Z, svi oni mladi ljudi koji dijele iste vrijednosti – rodnu jednakost, održivost, samoodređenje i… stilsku zaigranost. Igru koja ne samo da se igra, već se igrajući mijenja.

The Athlete's Foot x Polina Meixner activewear 2021.

„Instagram je zlatni rudnik trendi outfita, no scrolanje sada možeš pretvoriti u browsanje po trgovini, sa stvarnim artiklima i uz moju malu pomoć u odabiru,“ kaže samouvjereno Polina, koja se rado odazvala na poziv The Athlete’s Foota i svojim talentom sada inspirira mlade ljude da pronađu i odaberu svoju idealnu kombinaciju sportsko-urbanog stylinga. 

Uz vizualnu stranu, odlične fotke, Polina u postovima jednostavnim rječnikom govori o dobrim kombinacijama, o teksturama i materijalima, bojama i oblicima. Uz Instagram, više o detaljnije o trendovima i kombinacijama iz The Athlete’s Foota, možete saznati i na blogu službene stranice, gdje Polina na sebi svojstven način priča rječnikom koji digitalno orijentirana Gen Z odlično razumije.  

„Zarazna doza individualnosti i samostalnosti, savršeno snalaženje u različitim stilovima i uvijek nove uzbudljive kombinacije te kreativnost iznad svega, dobrodošli su elementi kojima Polina oplemenjuje viziju našeg branda,“ kaže Ivana Gojšić iz The Athlete’s Foota i uz smiješak dodaje: „biti u trendu i biti aktivan uz activewear nikad nije bilo jednostavnije, samo trebate zapratiti naš Instagram profil i došetati do naših trgovina.“

The Athlete's Foot x Polina Meixner activewear 2021.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori