Stil koji volimo: Ines Heli

Stil koji volimo: Ines Heli

Ako ste ljubitelji fracnuskog chica, Pariza ili jednostavno mode i street stylea, na Instagramu vam sigurno nije promaknuo profil iza kojeg stoji Ines Heli. Mnogi bi je vrlo lako mogli zamijeniti za mladu Parižanku, a na njezinim fotografijama jednako tako se i Zagreb može zamijeniti za Pariz. U jednostavnim komadima Ines izgleda tako elegantno i sofisticirano, a pokazuje nam kako joj je tek dašak crvenog ruža dovoljan da bi izgledala chic. Uz razbarušenu kosu, naravno. Jako je dobro upućena u modne i beauty tajne Parižanki pa jako dobro zna što se uvijek nađe u njihovim torbama (oldschool fotoaparat, recimo), kao i kako sasvim basic komadima udahnuti dozu romantike. Ugostili smo je u našoj rubrici “Stil koji volimo”, a Ines nam je otkrila male modne tajne. Nismo je mogli ne pitati i par pitanja o Parizu pa nam je otkrila i svoja omiljena mjesta te modne brendove.

Ines Heli ima 26 godina. Studirala je komunikologiju, a danas radi u medijima. Za samu sebe kaže kako je velika sanjarka i romantičarka, a voli umjetnost, fotografiju i dobru literaturu. Govoreći o modi, kaže kako nosi samo ono u čemu se osjeća ugodno jer teži jednostavnosti. Za sebe kaže kako je ležerna i spontana, a upravo se to nerijetko povezuje s francuskim načinom odijevanja.

Ne treba vam puno da dobro izgledate, više je ključno kako ćete se u tome osjećati.

Upravo iz tog razloga, haljina na preklop, opuštena, raspuštena kosa i malo ruža njezin su svakodnevan izbor te su joj više nego dovoljni.

Kao omiljen komad u ormaru izdvojila je Realistation par lila haljina midi dužine, a svu svoju inspiraciju pronalazi na društvenim mrežama jer kaže kako su joj one postale neiscrpan izbor za sve teme.

Moji omiljeni francuski brendovi su Rouje, Musier Paris, Mirae Paris, Jonak, By Far, kaže Ines.

Velika ljubav prema Parizu

Svatko tko je barem jednom svratio na njezin instagramski profil, lako ga je mogao zamijeniti s profilom neke Parižanke te je vrlo jasno da Ines gaji veliku ljubav prema Parizu:

Pariz je uvijek bio moje omiljeno odredište, a zbog ljudi koje sam imala priliku upoznati u proteklih godinu dana, potpuno sam se udomaćila u “gradu svjetla”. Mislim da svatko ima neko mjesto gdje se osjeća “kao doma”, a Pariz je definitivno moje.

Preporuka za omiljena pariška mjesta

Naravno, nismo je mogli ne pitati o omiljenim mjestima u Parizu, a kao najdražu lokaciju izdvojila je restoran Lipp. Dalje je dodala:

Kada dolazite u Pariz, posebice prvi puta, prvo što ćete čuti i htjeti obići je
Café de Flore koji je apsolutno divan kafić u kojem se definitivno mogu napraviti odlične Instagram fotke.

No, prekoputa ceste nalazi se šarmantni francuski restorančić imena Lipp koji nudi odličnu hranu, osoblje je izvrsno, a starinski namještaj stvara osjećaj kao da ste u starom francuskom filmu. Izdvojila bih još Hotel Amour, Mon Paris i Oenosteria.

Ines kaže kako je i u Zagrebu uspjela pronaći pariški chic, a Parižani joj često komentiraju kako Zagreb preko njezinih fotografija sliči Parizu.

Isprva mi je to bilo nevjerojatno jer je jako različit i ne nalazim poveznicu između Zagreba i Pariza. No, ako se malo bolje zagleda, Zagreb ima jako lijepih mjesta koje jako podsjećaju na francuske gradove, zaključuje Ines.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori