Stigle su prve high street kolekcije za jesen 2020.

Stigle su prve high street
kolekcije za jesen 2020.

Ljetna sezona je na svom vrhuncu, no modni svijet već je najavio prve jesenske trendove. Uvijek korak ispred nas, modni brendovi predstavili su svoje prve kolekcije za sezonu jesen/zima 2020. u kojima se već istaknulo nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka koji će sigurno nositi status najpoželjnijih. Nakon raskošne i razigrane ljetne modne priče, jesenska sezona vraća nas jednostavnosti i eleganciji klasika, zagasitih tonova i modnih dodataka.

Iako na prvi pogled mnogo suptilniji od proljetnih i ljetnih modnih favorita, prvi jesenski trendovi jednako su efektni i neodoljivi što su potvrdile i prve jesenske kolekcije. Na high street sceni, svoje jesenske kolekcije prvi su predstavili popularni Inditex brendovi – Zara, Massimo Dutti i Stradivarius.

Massimo Dutti

Prve jesenske kolekcije sa Zara, Massimo Dutti i Stradivarius potpisom

Prvi trendovi za sezonu jesen/zima 2020. u najnovijim high street kolekcijama istaknuli su efektne odjevne komade koji će izgledati odlično spojeni zajedno, ali i u kombinaciji s već postojećom jesenskom garderobom kojoj ćemo se vratiti s posljednjim ljetnim danima. S naglaskom na eleganciju klasika, ali i trendi odmakom od klasičnog u detaljima i samom dizajnu.

High street gigant Zara jesensku sezonu najavila je odličnom kolekcijom posvećenom finom i tankom pletivu. Pulover haljina, kardigani i pleteni kompleti već s prvim jesenskim danima vratit će se u središte modnih trendova i naših ormara. Zarin sestrinski brend za ljubiteljice elegancije, Massimo Dutti, predstavio je kolekciju koja okuplja baš sve ono zbog čega ga volimo. Klasični modeli interpretirani na moderan način, zagasita paleta boja, kvaliteta materijala i posvećenost kvaliteti i kroju u prvoj jesenskoj kolekciji s Massimo Dutti potpisom istaknuli su odijela, košulje i bluze te prve lagane kapute u kojima se već možemo zamisliti. Bitno drugačija je nova Stradivarius kolekcija. Brend koji je usmjeren na nešto mlađu modnu publiku u središte svoje prve jesenske kolekcije smjestio je trendove poput oversized krojeva i crop topova, životinjskih uzoraka i cool detalja poput šilterica, chunky tenisicama i čizama na vezanje. Ipak, i među novim Stradivarius modelima lako ćete pronaći nekoliko basic modela za svaku jesensku garderobu poput blejzera koji dolazi u crnoj i sivoj boji.

Najbolje modele iz prvih high street kolekcija za jesen 2020. pogledajte u nastavku!

Massimo Dutti

Zara

Stradivarius

Foto: Instagram, Massimo Dutti, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori