Cool brend kupaćih kostima koji smo nedavno otkrili

Cool brend kupaćih kostima koji
smo nedavno otkrili

S prvim ljetnim danima, u središte modnih trendova i naših ormara vraćaju se kupaći kostimi. Kao nezaobilazni dio ljetne uniforme za opuštene dane koje donose vikendi i godišnji odmor, kupaći kostim jedan je od najvažnijih odjevnih komada u ljetnoj garderobi, a pronaći onaj savršeni nije uvijek najjednostavniji zadatak. Ipak, sve raznovrsnija ponuda i sve veći broj linija kupaćih kostima u ponudi popularnih modnih brendova, ali i sve veći brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima, taj zadatak čine bitno jednostavnijim.

Savršeni kupaći kostim za novu sezonu pronašli smo u kolekciji grčkog brenda Stefania Frangista.

GRČKI BREND IZA COOL KUPAĆIH KOSTIMA

Stefania Frangista je grčki brend posvećen kreiranju kupaćih kostima koji laskaju ženskoj figuri i spajaju svevremenski karakter i cool izgled.

S dugogodišnjem iskustvom u dizajniranju kupaćih kostima za svaki oblik tijela, brend Stefania Frangista je posvećen izazovu kreiranju onog savršenog kroja – a na svoje su rezultate, točnije modele, izuzetno ponosni. Uz kroj, kvalitetni materijali, koje najčešće pronalaze u Italiji, Brazilu i Španjolskoj, ono su što ističe grčki brend među najboljim brendovima kupaćih kostima na svijetu, a svaki njihov model kao odjevni komad vrijedan investicije.

Stefania, dizajnerica iza sve popularnijeg grčkog brenda kupaćih kostima, svake godine predstavlja dvije linije – Stefania Frangista linija je minimalna i sofisticirana, dok Pink Sands linija donosi šarene i razigrane modele.

Iako i kupaći kostimi iz Pink Sands linije izgledaju odlično, naši favoriti za ljeto 2019. nalaze se u Stefania Frangista liniji. Jednostavni krojevi s modernim pomakom, neutralna paleta s dodatkom nekoliko jarkih boja i vibrantnih uzoraka – divne modele otkrijte u nastavku, više informacija na službenoj stranici brenda, a sve novosti na Instagramu profilu @stefaniafrangista.

STEFANIA FRANGISTA ZA LJETO 2019.

Foto: Stefania Frangista

Učitati još
Zatvori