Sve najpopularnije torbe za jesensku sezonu na jednom mjestu

Sve najpopularnije torbe za jesensku
sezonu na jednom mjestu

Jesenske kolekcije davno su u naše omiljene modne trgovine i online shopove i najavile još jednu divnu modnu sezonu. Među najpoželjnijim modnim trendovima iz jesenskih kolekcija još jednom su se istaknuli klasični odjevni komadi s trendi pomakom i raskošna paleta boja i uzoraka. No, glavne zvijezde svake jesenske kolekcije i ove su sezone torbe.

IT TORBE ZA JESENSKU SEZONU

Od crossbody modela jednostavnih linija i raskošnih boja dragulja do trendi torbi poput mrežastih i mini modela koji su se našli na vrhu liste najpoželjnijih komada ove sezone, torbe će i ove jeseni biti onaj detalj koji će i najjednostavnije kombinacije učiniti posebnijima.

Jesenske kombinacije ni ove sezone neće biti potpune bez savršene torbe koja osim one praktične strane, donosi efektan izgled i dodatnu dozu karaktera. Za razliku od proljeća i ljeta kada ćemo najčešće posegnuti za pastelnim torbama i pletenim modelima od prirodnih materijala, jesen i zima stavljaju naglasak kožu, donose raskošnije trendove i teksture među kojima ćemo pronaći sve od minijaturnih torbica koje ćemo nositi oko struka do velikih torba jednostavnih linija koje će biti savršeni izbor za poslovnu garderobu i svakodnevne kombinacije.

Za dnevne i večernje kombinacije, od jednostavnosti elegancije do novih jesenskih trendova, sve it torbe koje možete poželjeti unutar svoje garderobe ove sezone možete pronaći u kolekciji brenda Staud.

TORBE BRENDA STAUD KOJE SU OSVOJILE MODNI SVIJET

Iako se na modnoj sceni istaknuo prije tek nekoliko sezona s bucket torbom naziva Moreau koja je brzo postala Instagram zvijezda i najpopularniji modni dodatak u garderobi gotovo svake modne trendseterice, Staud je danas jedan od brendova čije kolekcije s nestrpljenjem iščekuje kako modni insajderi, tako i šira modna publika. Uvijek drugačiji i kreativniji, u svojim kolekcijama koje donose spoj odjeće i cool modnih dodataka, modni brend Staud nikad ne slijedi, već postavlja trendove. To potvrđuje i bezbroj high street modela inspiriranih upravo njihovim torbama.

Kako izgledaju sve trendi torbe ove sezone koje je predstavio modni brend Staud? Naše favorite pogledajte u nastavku, a sve ih možete pronaći na staud.clothing.

Foto: Staud Clothing

Učitati još
Zatvori