Najljepši komadi srebrnog nakita koje ćemo nositi ove sezone

Najljepši komadi srebrnog nakita koje
ćemo nositi ove sezone

Missoma

Listopad je konačno tu, a s prvim jesenskim danima, rado smo posegnuli za toplijim odjevnim komadima koji su u ormaru strpljivo čekali svoj red. Kad bismo morali opisati jesen u garderobi, pravi epitet svakako bi bio – raskoš. Modni klasici upotpunjeni trendi komadima prvi su izbor mnogim trendsetericama, a svaka će kombinacija izgledati još bolje zahvaljujući modnim dodacima kao savršenoj točki na “i” svakog outfita. Riječ je, naravno, o nakitu, a za ovu jesen biramo onaj u srebrnoj boji koji istovremeno izgleda elegantno i cool, a istovremeno će svaku odjevnu kombinaciju osvježiti i podići na novu modnu razinu.

Raskošne kolekcije donose idealan komad nakita za svakog

Ove jeseni naglasak je stavljen na upečatljive komade nakita koji će se istaknuti kao omiljen modni začin, kako za svakodnevne prigode, tako i za one gdje postoji dress code te imaju elegantan i svečan predznak. U bogatim kolekcijama brendova, svatko će moći proći onaj idealan komad nakita za sebe koji se može nositi zasebno, ali i kombinirati s drugim, trendi komadima nakita i na taj način istaknuti svoju osobnost.

Guess 1981

U središtu kolekcija našle su se ogrlice koje će jednako divno izgledati nošene s klasičnim košuljama, kao i predimenzioniranim puloverima, a ovisno o tome jeste li minimalistica, klasičarka ili volite komade s trendi prizvukom, raskošna jesenska sezona donosi model za svaki stil. Osim ogrlica, tu su i narukvice koje možete nositi zasebno ili u nizu, ali i naušnice koje će upotpuniti i najjednostavniju frizuru te svakom looku dati wow-efekt. U nastavku donosimo nekoliko divnih komada nakita koje ove jeseni možete dodati u svoju kolekciju.

Guess Color Glam
Guess Color Glam
Daisy Jewelery
Daisy Jewelery
Daisy Jewelery
Freywille
Missoma
Missoma
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Foto: Guess, Daisy Jewelery, Freywille, Missoma, Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori