Proljeće u sportskom duhu: Komadi inspirirani sportom s terena silaze na gradski asfalt
Proljeće u sportskom duhu: Komadi inspirirani sportom s terena silaze na gradski asfalt

Proljeće u sportskom duhu: Komadi inspirirani sportom s terena silaze na gradski asfalt

Teniske suknjice, šuškave trenirke i bejzbol jakne – ako je suditi po komadima koji su nedavno osvanuli u najnovijim kolekcijama, nadolazeće proljeće bit će prožeto sportskim duhom.

Sportska odjeća VS ženstvene haljine

Proljetna sezona bit će puna oprečnih modnih trendova, zahvaljujući eklektičnom stilu dvijetisućitih koji je preplavio modnu scenu. Nosit će se ultraženstvene suknje i haljine te damske torbice u koje stanu samo mobitel, ključevi i ruž, ali i oversized sportske majice i široke trenirke koje će trendi djevojke spuštati nisko na bokove.

 

Sportska odjeća stiže u naše ormare

Profinjenom sport luxe stilu, koji uključuje šilterice od kepera, trenirke s natpisima svjetskih gradova i poznatih koledža te kombiniranje sportskih komada s košuljama i balonerima, na proljeće 2023. parirat će nešto doslovniji sportski stil, poput onog kojeg smo dvijetisućitih viđali u hip hop spotovima.

Sportski teren kao modna inspiracija

Vedre boje, kompleti izrađeni od materijala od kojih su se nekad šivale trenirke za sportaše i retro siluete okosnica su ovog stila koji nije rezerviran samo za teretanu.

Bez obzira na to odlučite li svoju inspiraciju nadolazeće sezone potražiti na teniskom, košarkaškom, bejzbol terenu ili na trkaćoj stazi, modni znalci kažu da nećete pogriješiti.

Sporty&Rich

Ne zaboravite na cool modne dodatke

Zabavna modna igra uvođenja sportskih komada u svakodnevnu garderobu počinje sa sportskim majicama, šuškavcima, suknjama i trenirkama, no ne završava bez ključnih modnih dodataka.

Bucket šeširi, pamučne sportske čarape i tenisice s retro vibrom odlično će upotpuniti vaš glamurozno-sportski look, a ako želite u potpunosti zakoračiti u dvijetisućite, outfitu dodajte sportsku torbu i sunčane naočale.

SPORTY & RICH
Učitati još
Zatvori