Spektakularna revija sunčanih naočala u prekrasnom Splitu
Spektakularna revija sunčanih naočala u prekrasnom Splitu

Spektakularna revija sunčanih
naočala u prekrasnom Splitu

Split je biser Mediterana i bez pretjerivanja jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj, stoga nije ni čudo što je i ove godine grad domaćin vrhunskog modnog događaja.  Održan je prvi hrvatski Eyewear Runway Show powered by Optika Anda x Philipp Plein. Riječ je o reviji sunčanih naočala i dioptrijskih okvira koja je oduševila sve prisutne, a održana je u sklopu modne manifestacije My Global Fashion Awards. MGF se vratio nakon jedne godine stanke u punom sjaju i okupio najuspješnije dizajnere, kreativce i uspješne ljude koji nešto znače u modnom svijetu. Ove godine event se odvijao u centru Splita, na popularnom okupljalištu lokalnih Splićana, ali i svih onih koji dolaze u ovaj grad, Matejuški. Mjesto koje ima zanimljivu povijest i glavno okupljalište brojnih Splićana, postalo je kulisa za vrhunske revije domaćih dizajnera odjeće i modnih dodataka.

Optika Anda na reviji predstavila nove modele sunčanih naočala

Matejuška, kao glavna kulisa modnog događaja je zablistala u punom sjaju, a među kreativnim imenima posebno bismo istaknuli modnu reviju Optike Anda. Optika Anda je vodeći lider na hrvatskom tržištu kada govorimo o naočalama. Tvrtka koja ima impresivnu povijest i koja se iz obiteljskog poslovanja razvila u firmu koja broji poslovnice diljem Hrvatske i nameće modne trendove za popularne naočale. Niti ovoga puta nisu razočarali već su održali spektakularnu reviju koja će se dugo pamtiti. Prvi put u Hrvatskoj je održana revija brenda Philipp Pleina, njemačke modne kuće, koja je vodeća modna firma kada je u pitanju glamur i ekstravagancija. Riječ je o brendu koji je lansirao prvu kolekciju sunčanih naočala u suradnji s talijanskom tvrtkom De Rigo.

Kampanju je snimao popularni fotograf Steven Klein, a u kampanji se pojavljuje i sami dizajner Philipp Plein uz bok američke manekenke i glumice Megan Fox. S obzirom na to kako je riječ o brendu koji je jedinstven u svojoj estetici, ovu kampanju karakteriziraju provokativne fotografije dizajnera i glumice koje su senzualne, a istovremeno nestašne. Fokus kampanje je na luksuzu s potpisom te ekstremnim životnim iskustvima. Kolekcija naočala sadrži različite stilove koje zaokružuje modni fetišizam i svojevrsna avangarda za žene i muškarce čije fantazije nemaju ograničenja. Philipp Plein je ovom kolekcijom ponovno podigao ljestvicu standarda u kojoj je moda puno više od modnih dodataka. Što ne čudi jer je riječ o dizajneru impresivne karijere.  Blještavila na reviji nije nedostajalo, a modele naočala ćete sigurno odmah poželjeti u svojoj kolekciji.

Optika Anda ekskluzivno u Hrvatskoj nudi naočale Philpp Plein brenda

 Optika Anda je jedina optika koja nudi poznati njemački brend u odabranim poslovnicama, koji je premijerno predstavljen na splitskoj modnoj reviji. Reviju su nosili utjecajni Influenceri diljem regije koji su i sami autentični te njeguju poseban stil koji odgovara poznatom brendu. Philipp Plein je brend koji je izrazito provokativan i istovremeno glamurozan, stoga ćete u njihovim naočalama zasigurno biti primijećeni. Naočale su nosila najpoznatija imena Influencerske scene poput Luciana Plazibata, Josipa Grabovca, Renate Lovrinčević Buljan, Lane Hrgović, Ivane Mišković, Stefana Đokovića, Sarah Čerkez i ostali.

Philipp Plein je modna kuća koja ima specifičnu i prepoznatljivu estetiku koju bismo mogli sažeti u glam rock. Njihova odjeća i modni dodaci imaju poseban završni touch koji će svakom outfitu dati dozu luksuza. Stoga je ova revija bila veoma inovativna. Naočale ovog brenda su se posebno dobro istaknule, a riječ je o unikatnim dioptrijskim i sunčanim modelima naočala koje su iz nove Philipp Plein kolekcije. Ako želite zablistati na pravi način s atraktivnim modnim detaljem, onda su ove naočale idealan izbor. Možete ih kupiti u odabranim poslovnicama Optike Anda .

Foto: PR

Učitati još
Zatvori