Bijele tenisice u proljetnom izdanju koje možda još niste otkrili

Bijele tenisice u proljetnom izdanju koje
možda još niste otkrili

Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2022. donijele su raskoš novih trendova, modela i detalja, a kao jedan od modela bez kojih ni u najtoplijim mjesecima ispred nas nećemo moći zamisliti svoju garderobu i svakodnevne kombinacije istaknut će se tenisice. Omiljeni izbor u brojnim će garderobama još uvijek biti jednostavne i svestrane bijele tenisice koje ćemo nositi na tisuću različitih načina. U potrazi za savršenim bijelim tenisicama, ove ćemo sezone prije svega tražiti jednostavnost s trendi pomakom te model koji nemaju baš svi. Jedan takav par bijelih tenisica pronašle smo u kolekciji brenda Soludos.

Soludos tenisice u savršenom proljetnom izdanju

Njujorški brend Soludos u svijetu obuće istaknuo se kvalitetnim i razigranim modelima sandala i espadrila, klasičnim i onim s dodanom visokom, ali još uvijek udobnom platformom. Ove godine, Soludos se vraća s još jednom odličnom kolekcijom omiljenih ljetnih modela. Uz prepoznatljive modele espadrila i trendi sandale, Soludos je za novu sezonu pripremio i jako cool modele tenisice savršene za proljetne i ljetne dane ispred nas.

U Soludos kolekciji za proljeće/ljeto tenisice su se istaknule među bestseller modelima. Bijela boja, koje je uvijek popularna kada je riječ o tenisicama, ali i o proljetnoj i ljetnoj garderobi općenito, Soludos tenisice ističu se vedrim izvezenim motivima koji ih krase.

Naš favorit je model Roma kojeg krase bijela boja, jednostavne linije i retro prizvuk. Osim u all-white izdanju, Roma tenisice dolaze i s dodatkom detalja u jarkim i pastelnim bojama. Savršene Soludos tenisice za proljetne i ljetne dane možete pronaći na soludos.com.

Foto: Instagram, Soludos

Preporuka

Zatvori