Ovo će biti najpopularniji kupaći kostim u 2018.

Ovo će biti najpopularniji
kupaći kostim u 2018.

Solid & Striped

Solid & Striped

Nakon nekoliko neočekivano sunčanih i toplih dana, zima nas je ponovno iznenadila s niskim temperaturama i sivilom. Kako bi lakše prošetali kroz posljednje zimske tjedne, mnogi među nama počeli su polako razmišljati i planirati svoj godišnji odmor. Maštanje o  bezbrižnim ljetnim danima i destinacijama uz more iz dana u dan većim čine i nove kolekcije modnih brendova, koji polako otkrivaju trendove i favorite za najtopliju sezonu.

Brend posvećen kupaćim kostimima koji je u posljednjih nekoliko sezona osvojio modni svijet i baš svaku trendsetericu predstavio je svoju novu kolekciju za nadolazeću toplu sezonu, a unutar nje već se istaknuo model koji će obilježiti sezonu.

SOLID & STRIPED IMA IT KUPAĆI KOSTIM ZA NOVU SEZONU

Solid & Striped je brend kupaćih kostima koji je u posljednjih nekoliko sezona iznjedrio najpopularnije modele za plažu. Spoj jednostavnih silueta, jarkih boja i vibrantnih uzoraka stvorio je savršene modele u kojima su svoj ljetni favorit pronašle baš sve it djevojke modne scene. Nakon prugastih jednodijelnih modela koji su se isticali kao bestseller brenda prošle godine, nova sezona donijela je i novi favorit koji već osvaja popularne trendseterice.

Inspirirani Bondovim djevojkama i retro elegancijom, novi Solid & Striped modeli donose laskavi kroj obojen bijelom bojom ili jarkim nijansama. Kako bi naglasio liniju ženskog tijela i istaknuo ono najbolje, The Nina model krasi jednostavan remen koji naglašava struk i retro izgled modela.

Uz The Nina model koji se već istaknuo kao jedini kupaći kostim koji će vam trebati u 2018. godini, Solid & Striped kolekcija za ljeto 2018. donosi još dva modela jednodijelnih kupaćih kostima koja se poigravaju sličnim krojem. Dok The Victoria model donosi duboki V izrez za dodatnu dozu seksipila, model The Joan donosi trendi izreze na bočnim stranama koji stvaraju efekt užeg struka.

Sve Solid & Striped modele iz nove kolekcije možete pronaći ovdje u cijeloj paleti vibrantnih boja.

Kupaći kostim Solid & Striped 2018.

Solid & Striped The Nina

Kupaći kostim Solid & Striped 2018.

Solid & Striped The Victoria

Kupaći kostim Solid & Striped 2018.

Solid & Striped The Joan

Foto: Instagram, Solid & Striped

Učitati još
Zatvori