Šljokičasti modeli haljina za nezaboravne ljetne izlaske
Šljokičasti modeli haljina za nezaboravne ljetne izlaske

Šljokičasti modeli haljina za
nezaboravne ljetne izlaske

Sezona ljetnih vjenčanja, posebni datumi, večeri pod zvijezdama i razne druge prilike tijekom ljetnih mjeseci daju vam idealnu mogućnost da obučete omiljene artikle sa šljokicama kojima je jako teško odoljeti. Kako bi zasjali u svakom smislu te riječi posegnite za haljinom posutom šljokicama. U njoj ćete se isticati u potpunosti, a pripremite se i na to da će vas ostali zasuti komplimentima. Ne samo da ćete izgledati lijepo, već ćete se tako i osjećati.

SOFI MILO

Sve što vam treba za čarobnu atmosferu i najbolje tulume ima srpski brend SOFI MILO. Iza jednog od trenutno najpopularnijh brendova na teritoriju Srbije stoji modna dizajnerica i manekenka Sofija Milošević.

Sofija je izgradila svjetsku karijeru i nosila brojne revije poznatih dizajnera. Njezine SOFI MILO kreacije privlače pažnju krojem i bojom te istovremeno odišu originalnošću, senzualnošću i prije svega ženstvenošću.

Savršen spoj glamura i autentičnosti

Ono što ovaj brend čini posebnim jest savršen spoj glamura i autentičnosti. Naime, iza svake haljine stoje nebrojeni sati pedantnog rada i mnogo ljubavi. Haljine su toliko upečatljive i efektne da uz njih ne treba nakit ni jaka šminka, a ni posebna frizura.

Učitati još
Zatvori