Smeđe čizme u 33 najbolja modela za svaki jesenski i zimski ormar

Smeđe čizme u 33 najbolja modela za
svaki jesenski i zimski ormar

Modni brendovi za jesensku i zimsku sezonu pripremili su nikad raskošnije, razigranije i raznovrsnije kolekcije. Od omiljenih sezonskih klasika u sasvim novom ruhu do modela obojenih najpoželjnijim trendovima sezone, modni noviteti jedna su od stvari zbog kojih se veselimo čak i onim najhladnijim danima. Iako odjevnih komada i modnih dodataka ima pregršt, kako u high end kolekcijama, tako i na high street sceni, tek nekoliko modela svoje će mjesto pronaći u baš svakom ormaru.

Uz jakne i kapute, pletivo i traperice, kao jedan od nezaobilaznih modnih favorita za zimske dane i ove će se sezone istaknuti čizme. Koje modele ćemo obožavati i nositi ove sezone?

Svestrani model za svaki jesenski i zimski ormar

Jedan od prvih modnih dodataka koji ćemo dodati u svoju garderobu na početku sezone bez sumnje su udobne i svestrane čizme. Kao nezaobilazni dio svakog jesenskog i zimskog ormara, onaj jedan model istovremeno praktičnih i trendi čizama još jednom će biti naš prvi odabir u kreiranju jesenskih i zimskih kombinacija. Jedan od modela koji će se naći visoko na listi najpoželjnijih jesenskih trendova zahvaljujući odličnim novim modelima koji su preplavili kako high street, tako i high end kolekcije za jesen su smeđe čizme.

Smeđe čizme za svaki jesenski i zimski ormar

Jednako elegantne i svestrane poput popularnih modela u crnoj boji, smeđe čizme savršeni su izbor za baš svaki ormar i stil koji, za razliku od crne boje, uvijek dolazi s dozom boemskog šarma. Ove jeseni, smeđe čizme svoje su mjesto pronašle u baš svakoj kolekciji – od high enda preko high streeta do brendova posvećenih kvalitetnoj i klasičnoj obući s trendi pomakom.

Iza najboljih jesenskih modela smeđih čizama nalazi se inspiracija stilom sedamdesetih godina prošlog stoljeća kada su čizme bile jedan od omiljenih modela obuće, a smeđa boja nezaobilazni dio jesenske palete boja. Uz modele s retro prizvukom, nove kolekcije donijele su i jako moderno izdanje smeđih čizama – s chunky potplatom. Spoj smeđe boje i različitih modela čizama i ove je godine ponudio savršeni modni dodatak za jesensku sezonu koji će jednako dobro izgledati u kombinaciji s romantičnim haljinama, poslovnim klasicima, ležernim vikend izdanjima i cool komadima za sve jesenske tulume.

Svaki model koji možete poželjeti u pregršt raskošnih nijansi smeđe boje – smeđe čizme jedan su od komada koje se isplati dodati u jesensku garderobu.

Sézane
Sézane
Sézane
Mango
Uterqüe 
Sézane
Mango
Sézane
Dear Frances
Sézane
Mango
Dear Frances
Mango
Uterqüe 
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Sézane
Dear Frances
Dear Frances
Twinset
Dear Frances
Massimo Dutti
Sézane
Dear Frances
Dear Frances
Dear Frances
Mango
Mango
Dear Frances
Uterqüe 
Dear Frances
Massimo Dutti
Massimo Dutti

Foto: Instagram, Dear Frances, Mango, Massimo Dutti, Sezane, Twinset, Uterque

Preporuka

Zatvori