Smeđa torba je klasik jesenske garderobe, a ovo je njenih 30 najboljih modela

Smeđa torba je klasik jesenske garderobe, a
ovo je njenih 30 najboljih modela

S prvim jesenskim danima, u našim garderobama započelo je najraskošnije razdoblje u godini. Kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. u bezbroj odličnih odjevnih komada i efektnih modnih dodataka otkrile su svu raskoš ove modne sezone. Uz dobar kaput i fino pletivo, odjevne komade od kože i omiljene traperice, ženstvene haljine i moćno odijelo, na listi modnih favorita za jesenske i zimske dane uvijek se ističe i jedan modnih dodatak bez kojih ne možemo zamisliti svakodnevne kombinacije. Riječ je o jednostavnoj i efektnoj, praktičnoj i elegantnoj dnevnoj torbi.

Crna torba uvijek će imati posebno mjesto u našoj garderobi, osobito u onoj za jesensku i zimsku sezonu. Ipak, kolekcije popularnih modnih brendova svake sezone donose nove modele koji se ističu kao savršena alternativa crnoj torbi.

S istom dozom svestranosti i elegancije, ali i s namigom aktualnim modnim trendovima i najpoželjnijim nijansama koje se nalaze u samom središtu modnog svijeta, smeđa torba izbor je s kojim no ove sezone ne možete pogriješiti.

Dnevna torba stvorena za jesenske dane i kombinacije

Izgled klasične dnevne torbe neprestano se mijenja, a osim novih modela inspiriranih onim aktualnim modnim trendovima, dizajneri uvijek stvaraju i njezina sve praktičnija izdanja koja unose jednostavnost u svakodnevicu svake žene. Kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. vratile su nas eleganciji minimalizma, šarmu sedamdesetih i prvilačnosti futurizma. Bez obzira koji trend odabrali, nijanse smeđe ističu se kao najpoželjnije za svaki od novih modela.

Zašto baš smeđa boja? Donedavno, smeđoj boji nerijetko se, sasvim neopravdano, prepisivao nedostatak karaktera i neuglednost za koju ne postoji mjesto u raskošnom svijetu modnih trendova i najpoželjnijih odjevnih komada. Ipak, raskošnim nijansama s toplim podtonovima, u posljednjih nekoliko sezona, smeđa boja je u spoju s popularnim modelima odjevnih komada i modnih dodataka stvorila neke od najpoželjnijih komada. Istovremeno jednostavna za kombiniranje poput crne ili bijele, ali i bitno raskošnijeg izgleda, smeđa boja istaknula se kao odličan izbor za sve modele od kože, pa tako i klasičnu dnevnu torbu.

Smeđa torba nije novost u modnom svijetu, no jedan je od onih modnih favorita koji svake sezone izgleda sve bolje i bolje. Od svijetle nijanse karamele do raskošnih konjak tonova, od trendi torbi neobičnih oblika do klasika s trendi pomakom tek u sitnim detaljima, u nastavku donosimo najbolje smeđe torbe koje ćete nositi svaki dan jer odlično pristaju baš svakoj kombinaciji.

Smeđa torba u 30 odličnih modela

Mango
Mango
Weekend Max Mara
Weekend Max Mara
Mango
Twinset
Twinset
Uterqüe
Massimo Dutti
MONA
Weekend Max Mara
Weekend Max Mara
Weekend Max Mara
Weekend Max Mara
Coccinelle
Coccinelle
Coccinelle
Mango
Loewe
Loewe
Twinset
MONA
Loeffler Randall
Loeffler Randall
Uterqüe
Uterqüe
Massimo Dutti
Mango
Uterqüe
Uterqüe

Foto: Instagram, Coccinelle, Mango, Massimo Dutti, MONA, Twinset, Uterqüe, Weekend Max Mara

Preporuka

Zatvori