Šljokičasti modeli za sve blagdanske tulume

Šljokičasti modeli za sve
blagdanske tulume

collagevintage
@collagevintage

U nijednom mjesecu šljokice nisu toliko popularne i poželjne kao u prosincu. Blagdanska sezona koju donosi posljednji mjesec u godini još jednom će otkriti drugu stranu zimske garderobe koja među zimskim modnim favoritima, uz tople kapute, pletivo i trendi čizme, ističe i one raskošne modele kao stvorene za sve tulume i svečane prilike. Klasične krojeve, siluete i materijela koje uvijek biramo, sada će ukrasiti sjaj šljokica, srebrnih niti, svjetlucavih ukrasa…

Svi svjetlucavi komadi dolaze u fokus i postaju savršeni odabir za sve svečanosti, ali i za dnevne kombinacije

chykapuka
@chykapuka

Šljokičasti komadi za još jednu sezonu blagdanskih tuluma

Od high enda do high streeta, šljokičasti komadi ispunili su zimske i blagdanske kolekcije naših omiljenih modnih brendova. Rezervirani za party kombinacije svake hladne sezone, šljokičasti komadi nose nešto posebno u igri svjetla koja se reflektira u svakoj od izvezenih šljokica, bilo da govorimo o decentnom izdanju u kojem ćemo šljokičasti top spojiti s pletivom i hlačama ili u efektnim modelima poput party haljina, odijela i blejzera.

Trideset najboljih modela među kojima će baš svatko pronaći svojeg novog šljokičastog favorita, pronašli smo i izdvojili u nastavku.

Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
H&M
Liu Jo
H&M
H&M
H&M
H&M
In The Mood For Love
Mango
Mango
Mango
Mango
Alice + Olivia
Bershka
Bershka
Bershka
16ARLINGTON
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Georgia Alice
Liu Jo
Halpern
Twinset
Twinset
Twinset
Twinset
Marques Almeida

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Liu Jo, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Twinset

Preporuka

Zatvori