Jedini komad koji trebate u ormaru za savršeni party look

Jedini komad koji trebate u ormaru
za savršeni party look

U prvim proljetnim kolekcijama jednostavne siluete klasičnih krojeva spojile su se s istaknutim proljetnim trendovima i stvorile predivne haljine kojima nećemo moći odoljeti. Uz povratak klasika koje ćemo birati za jednostavne i elegantne dnevne kombinacije poput košulja- haljine i wrap haljine, među najpoželjnijim i najsvestranijim modelima koje ove sezone možemo dodati u svoju garderobu istaknula se i slip haljina koja će svoje mjesto ponajprije pronaći kao dio večernjeg, party looka.

Slip haljina – apsolutni party favorit za svaki ormar

Jednostavna i efektna, klasična i cool, slip haljina se prije nekoliko godina iz modnih favorita devedesetih vratila među najpoželjnije modne trendove i pretvorila u moderni klasik s kojim baš nikad ne možete pogriješiti. Bez obzira na sezonu i trendove, slip haljina svoje je mjesto pronašla u gotovo svakoj kolekciji i ormaru. Što ovaj jednostavan odjevni komad unutar raskošnog modnog svijeta čini toliko neodoljivim?

Početak svake slip haljine krije se u spoju decentnih tankih naramenica i jednostavne siluete koju krase pravilne linije zbog čega će se lako složiti s baš svaki materijalom, svakom bojom i svakim uzorkom. Iako je najveću popularnost stekla unutar neutralne palete, jednostavnost njezinih krojeva bila je odličan početak za trendi modele koje svake sezone krase neki novi detalji.

Osim kao savršeni model za transformaciju inspiriranu novim trendovima, slip haljina istaknula se i kao savršeni početak svake kombinacije zbog čega se nalazi međi modnim favoritima koje nikad nećemo izbaciti iz ormara, bez obzira na sezonu i nove trendi modele.

Nakon što je ove zime osvojila blagdanske partije u baršunastom, šljokičastom i satenskom izdanju, slip haljina sada se transformirala u modni favorit za sezonu proljeće/ljeto u kojoj će s lakoćom nositi kombinaciju, a jednako dobro izgledat će u kombinaciji s tenisicama i party sandalama. Iako ćemo ju birati i za dnevni look kada ćemo ispod nje nositi T-shirt ili preko nje prebaciti oversized kardigan, slip haljina svoje će najraskošnije i najzavodljivije lice pokazati u večernjem party izdanju.

15 najboljih modela među kojima ćete lako pronaći onaj jedan savršeni model koji će vam biti sve što vam treba za savršeni proljetni party look, izdvojili smo u nastavku!

Jagger & Stone slip haljina 2020
Jagger & Stone (Asos Design)
Vestire slip haljina 2020.
Vestire (Asos Design)
Sleeper slip haljina 2020.
Sleeper
Envelope1976 slip haljina 2020.
Envelope1976 (Net-a-porter)
Michelle Mason slip haljina 2020
Michelle Mason (Net-a-porter)
H&M slip haljina 2020.
H&M
Noisy May slip haljina 2020.
Noisy May (Asos Design)
Asos Design slip haljina 2020.
Asos Design
Zara slip haljina 2020.
Zara
Deveaux slip haljina 2020.
Deveaux (Net-a-porter)
Saint Laurent slip haljina 2020.
Saint Laurent (Net-a-porter)
Motel slip haljina 2020.
Motel (Asos Design)
L'Agence slip haljina 2020.
L’Agence (Net-a-porter)
Anine Bing slip haljina 2020
Anine Bing (Net-a-porter)
Zara slip haljina 2020.
Zara
H&M slip haljina 2020.
H&M
Zara slip haljina 2020.
Zara

Foto: Instagram, Asos, H&M, Net-a-porter, Zara

Učitati još
Zatvori