Model hlača koji će biti možda najveći trend u novoj sezoni

Model hlača koji će biti možda
najveći trend u novoj sezoni

Ono što je još prošle sezone bio sivi karirani blejzer, sada postaju sive karirane hlače. Model je to hlača koji ćemo po svemu sudeći najčešće viđati kao dio street style kombinacija ove jeseni, jer već sada vlada u ponudi brojnih modnih brendova, od high end do high street ranga.

Karirani uzorak u sivoj boji svakoj kombinaciji daje dozu poslovne elegancije, no može se nositi u skoro svakoj prilici, a ne samo onoj koja je vezana uz radno mjesto. Sive karirane hlače bit će više casual ako ih spojite s klasičnim bijelim T-shirtom, dok će poslovnije i ozbiljnije djelovati ako im dodate sivi karirani ili crni blejzer i tako stvorite business look. Kada još malo zahladi, već zamišljamo bezvremenski elegantnu kombinaciju sivih kariranih hlača i crne dolčevite.

Što se tiče modela sivih kariranih hlača, pronaći ćete sve moguće varijacije na temu, krojeve, ali i kombinacije boja. Od paper bag hlača, preko širokih culotte modela, pa sve do onih uskih poput tajica, sive karirane hlače pokazuju svu svoju svestranost u novoj sezoni. Na vama je da odaberete model koji vam se najviše sviđa i koji najviše pristaje vašem obliku tijela. Jednom kada to ostvarite, uživajte u ovom trendi, a opet klasičnom i chic modelu koji će biti dijelom mnogih uzbudljivih jesenskih kombinacija.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Mango

Mango

Mango

Theory (Net-a-Porter)

Balmain (Net-a-Porter)

Prada (Net-a-Porter)

Maje Paris (Net-a-Porter)

Self-Portrait (Net-a-Porter)

Uniqlo

Uniqlo

Uniqlo

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Sandro Paris

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-Porter, Sandro, Uniqlo, Weekend Max Mara

 

 

Učitati još
Zatvori