Modni dodatak koji ovog ljeta ne skidamo
Modni dodatak koji ovog ljeta ne skidamo

Modni dodatak koji ovog ljeta ne skidamo

Ljeto nam je došlo, a zajedno s njim i nesnosne vrućine koje će dugo vremena trajati. Modni stil prilagođavamo godišnjem dobu. Ovog ljeta nosimo ugodne i nosive komade. Modni naglasak je na prirodnim materijalima poput lana i pamuka, neutralnim nijansama i modnim dodacima koji su korisni, a istovremeno stylish. Da biste upotpunili ljetne kombinacije na pravi način potrebno je izabrati odgovarajuće modne dodatke, a jedan od onih koji je koristan i uvijek u trendu je šilterica.

Šilterica – modni dodatak za svačiji stil

Šilterice su nekad bile zamišljene isključivo kao muški modni dodatak, no kako se moda mijenja, tako je i ovaj komad dobio novo ruho i postalo nezaobilazni detalj ženske streetstyle scene. Šilterice će vas zaštiti od sunca, a istovremeno vašoj kombinaciji dati završni touch. Osobito su popularne one u neutralnim nijansama jer cijeli sportsko-neutralni stil u kombinaciji s IT tenisicama i trench jaknama je posljednji modni krik. U tom smislu se osobito nose šilterice u nude nijansama. No, ako ne preferirate minimalistički stil oblačenja, dostupne su šilterice u raznim nijansama.

Osvježite vašu garderobu stylish šiltericama

Kako biste osvježili vašu garderobu na pravi način potrebno je uložiti u šilterice koje bojama odgovaraju vašem osobnom stilu. Predlažemo ih nositi na razigrane i vibrantne kombinacije koje su ovog ljeta posebno u modi. Šilterice možemo zamisliti na duge oversized haljine i chunky sandale te IT mini torbicu. Ovog ljeta idemo na plažu dotjerani, ali brinemo i o zdravlju pa nosimo šilterice kao ukras i zaštitu od sunca. Ljeti je potrebno u svakom smislu brinuti o koži i zaštiti je od jakog utjecaja topline, a šilterice su pravi izbor za to. Ako želite minimalističku kombinaciju, predlažemo šilterice u neutralnim bojama koje ćete ukomponirati s ostalim neutralnim komadima i tako složiti kombinaciju koja će vas izdvojiti iz mase. U nastavku izdvajamo najljepše šilterice iz aktualne ponude.

Bershka
Bershka
Bershka
Bershka
COS
Dior
Ganni
Ganni
Ganni
Ganni
Gucci
JW Anderson
Stella Mccartney
Versace
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, Zara, Bershka, COS, Mytheresa, Ganni

Učitati još
Zatvori