Inspiraciju za zimski stil i najbolje buce pronašli smo kod Sienne Miller

Inspiraciju za zimski stil i najbolje buce
pronašli smo kod Sienne Miller

Otkad se pojavila na društvenoj i filmskoj sceni 2003. godine, Sienna Miller svojim je stilom koji spaja boemsku ležernost i britansku eleganciju našla svoje mjesto na listama najbolje odjevenih. Svoj status it djevojke i modne muze gradila je i kroz filmski stil, pojavljivanja na crvenom tepihu, ali svu slobodu odabira oduvijek s guštom pratimo kroz street style kombinacije.

Sa zimskim danima koji još uvijek traju, sad nam već lagano ponestaje inspiracije za one jako niske temperature koje se predviđaju do kraja veljače. Volimo slojevitost, no ovoliko potrebnih slojeva odjeće nije baš privlačno za stiliziranje, pogotovo dok se zabundani u debele kapute ili jakne, kape i šalove gegamo kroz grad. Ali ako itko zna kako dobro isfurati zimski stil te pritom izgledati odlično, svakako je to Sienna Miller.

Ova glumica je vjerna nekolicini omiljenih zimskih komada koje zatim rotira u različitim kombinacijama i to već godinama, što je u vrijeme brze mode zaista pohvalno. Zelene parke i bomberice su njen zaštitni znak, a ove zime posebno nas je privukla njena obuća. Među najdražim komadima su joj UGGsice i Isabel Marant Nowles buce na punu petu – iako su i jedan i drugi model na sceni već godinama, Sienna pronalazi nove načine kako da ih učini svježima i u 2019. godini. Još dva modela koje nosi cijele zime su Gucci Sylvie čizme na punu petu i vezanje te podstavljene Feit čizme u stilu planinarskih.

O kojim se točno modelima radi i kako ih Sienna nosi ove zime, pogledajte u nastavku…

UGG Classic Mini II

UGG Classic Mini II

Isabel Marant Nowles buce

Isabel Marant Nowles

Feit Whipstich Hiker Wool čizme

Feit Whipstich Hiker Wool čizme

Gucci Sylvie čizme

Gucci Sylvie čizme

Foto: Profimedia, Gucci, Feit, UGG, Isabel Marant

Učitati još
Zatvori