Sienna Miller nosi tri savršena modela kaputa i jakni za zimsku sezonu

Sienna Miller nosi tri savršena modela
kaputa i jakni za zimsku sezonu

Iako nas od kalendarskog početka zime dijeli još mjesec dana, prvi hladni zimski dani su stigli i označili početak nove sezone u našim ormarima. Jesenskim favoritima poput traperica, ženstvenih košulja i pulover haljina sada će se pridružiti meko i udobno pletivo, čizme otporne na sve zimske uvjete te jakne i kaputi. Kao jedan od ključnih i nezaobilaznih zimskih komada, zimske jakne i kaputi svake se zime vraćaju u bezbroj različitih modela među kojima ćemo i ove godine pronaći sve od omiljenih klasika u neutralnim bojama do ležernih i toplih jakna i statement modela u jarkim ili pastelnim bojama te trendi uzorcima. U potrazi za najboljim modelima još jednom smo zavirili na street style scenu na kojoj se svojim odličnim dnevnim kombinacijama još jednom istaknula britanska glumica i ultimativna it djevojka Sienna Miller.

ZIMSKI KAPUT I JAKNE IZ ORMARA SIENNE MILLER

Poznata po svom besprijekornom stilu koji donosi savršeni spoj vječnih klasika, boemske romantike i ležernih komada, Sienna je već odabrala svoja omiljene modele kaputa i jakni za jednostavni i efektni svakodnevni look. Kaput i dvije jakne u Siennin su ormar unijeli raznolikost koju ćemo poželjeti i u svojem zbog čega se na našem popisu već nalaze Siennina tri favorita. Klasični bež kaput Sienna je istaknula kao savršeni zimski ogrtač za svaki poslovni look, dok će ležerne kombinacije izgledati odlično u kombinaciji s toplom parkom i kariranim šalom koji će nadoknaditi nestatak kragne na bomber modelu. Poznata glumica već je spremna i za one najhladnije dane za koje je u svojem ormaru pripremila toplu maslinastu parku do koljena s kapuljačom.

Kako tri savršena ogrtača za zimske kombinacije Sienna Miller nosi u prvim kombinacijama za hladne zimske dane koji su već stigli na ulice New Yorka? Pogledajte u nastavku.

KLASIČNI BEŽ KAPUT

TOPLA PARKA S KAPULJAČOM

LEŽERNA BOMBER JAKNA

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori