Sienna Miller ima par savršenih outfita za sunčani vikend

Sienna Miller ima par savršenih
outfita za sunčani vikend

Kad god smo u nedostatku inspiracije za novu kombinaciju, dovoljno je provjeriti što je u posljednje vrijeme nosila Sienna Miller. Glumica rijetko kad pogriješi, neovisno o prilici, ali posebno volimo njene casual outfite u kakvima je fotoaparati često zabilježe na ulicama. Nepogrešivi stil očituje se u izboru klasičnih komada kojima uvijek daje osobni pečat kako bi postali nešto što i sami želimo imitirati.

Otkako se pojavila na filmskoj sceni početkom dvijetisućitih, njen je osobni stil bio tema modnih magazina, pa čak i kada se radilo samo o ulogama (sjetite se samo filmova Factory Girl ili Alfie). Boemska bezbrižnost upotpunjena ključnim trendovima trenutka uvijek se očitovala na njenim lookovima, u stvarnom životu, ali i na velikom platnu ili malim ekranima. I tu je notu zadržala do danas, birajući uvijek kombinacije u kojima se odmah možemo zamisliti.

U posljednjih nekoliko tjedana često ju se moglo vidjeti na ulicama New Yorka, otkuda smo i mi izdvojili 5 outfita koje je baš lako “skinuti”. U Sienninom ormaru skriva se dobitna formula za kreiranje opuštenih kombinacija za sunčane vikende pred nama – pogledajte kako ih postići…

Košulja + traperice + salonke na blok petu

Haljina na kopčanje + natikače na petu

Kratke hlače + bluza otvorenih ramena + tenisice

Maksi haljina + sandale s remenčićima

Kombinezon + natikače

Foto: Guliver Image/Splash News

Učitati još
Zatvori