Biserna torbica koju svi sada nose

Biserna torbica koju svi sada nose

Otkako je lansiran prije nekoliko godina, modni brend Shrimps ima dominantnu prisutnost na britanskoj modnoj sceni. Shrimps obožavaju nositi Alexa Chung, Poppy Delevingne, Suki Waterhouse i brojne engleske trendseterice, koje su se složile s ovim brendom u jednom – ljubavi prema modi inspiriranoj 60-ima.

Osnivačica brenda i njegova kreativna snaga, dizajnerica Hannah Weiland, u slučaju brenda Shrimps postala je poznata prvenstveno po šarenom krznu i eklektičnim bundama, koje smo u prošlosti imali priliku spaziti na svoj sili britanskih ‘it’ djevojaka. Za svoje kapute, Hannah oduvijek koristi umjetno krzno, i to ono najviše kvalitete, a nakon krznenih bundi koje su osvojile modni svijet, sličan uspjeh događa joj se i s torbama. Točnije, jednom naročitom, čije je ime Antonia i u potpunosti je izvezena umjetnim biserima.

Shrimps torba Antonia još jednom otkriva ljubav dizajnerice prema zaigranim i zanimljivim teksturama, koje su u stanju transformirati čitav look. Isti efekt postiže i ova chic torbica, koju ovih dana viđamo na Instagram profilima brojnih influencerica. Osim u bisernom finišu, šarm ove torbice leži i u obliku male kockaste košarice u koju ćete pospremiti ono najnužnije i činjenici da se nosi u ruci pa kao takva torba Antonia predstavlja jako simpatičan i jedinstven dodatak svakoj kombinaciji – čak i onoj koja je vrlo neupadljiva i možda sasvim u crnoj boji.

Objavu dijeli Leia (@leiasfez)

Biserna torba u kombinacijama trendseterica

Postaje teško pronaći trendsetericu koja ove sezone nije nabavila Antonia torbicu brenda Shrimps, što definitivno objašnjava zašto je ovaj model većinu vremena rasprodan u velikim svjetskim online trgovinama. Inače ga u ponudi imaju web shopovi kao što su Matches Fashion i Selfridges, a cijena mu se kreće oko 500 eura. Sama izrada torbice uvelike je ručni rad, jer su biseri na nju ručno ušiveni, a modeli koji se prodaju dolaze u biserno bijeloj, biserno žutoj boji i odnedavno plavoj. Antonia ni u idućoj sezoni ne ide nigdje, jer osim što je trenutno vrlo, vrlo popularna, dizajnerica je njenu nasljednicu, mnogo veću i sa zlatnim detaljima, predstavila u kolekciji jesen/zima 2018./2019. na nedavnom London Fashion Weeku.

Objavu dijeli Leia (@leiasfez)

Objavu dijeli Angela Fink (@angelafink)

Objavu dijeli Lorna (@lornaluxe)

Objavu dijeli Phoebe Soup (@phoebesoup)

Objavu dijeli ??Sara (@collagevintage)

Učitati još
Zatvori