Praktičan i elegantni modni dodatak koji se krije u svakoj torbi

Praktičan i elegantni modni dodatak
koji se krije u svakoj torbi

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru, nebitno radi li se o garderobi za hladnu ili toplu sezonu, nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom dana. Unutar svake torbe krije se još jedan nezaobilazan modni dodatak – novčanik. Iako uvijek skriven u torbi, novčanik je modni dodatak u kojem tražiti njegovu praktičnu stranu, ali i elegantan izgled.

U potrazi za savršenim novčanikom, nebitno preferirate li veći model s više pretinaca ili mali novčanik u koji će van stati tek nekoliko kartica, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima. Kao, ne samo najsvestraniji, najpraktičniji i najelegantniji, već i kao najisplativiji ističu se novčanici od prave kože. Iako ćete za novčanik od prave kože morati odvojiti nešto više, njegova izdržljivost u vašoj će ga torbi zadržati godinama.

Kožni novčanici jedan su od modnih dodataka koji smo nerijetko tražili u kolekcijama luksuznih brendova, no u posljednjih nekoliko sezona oni su svoje mjesto pronašle i na high street sceni gdje su popularni brendovi ponudili jednako neodoljivo, svestrano i izdržljivo, ali bitno pristupačnije izdanje. Baš kao najbolja high street kolekcija kožnih torbi, najbolji kožni novčanici s relativno pristupačnom cijenom nose potpis francuskog brenda Sézane.

Sézane novčanici za svaku torbu

Praktični i elegantni, od najfinije kože i u raskošnim nijansama prepoznatljivim za kožne modne dodatke s potpisom francuskog modnog brenda, Sézane novčanici izbor su s kojim ne možete pogriješiti. U svojoj ponudi, francuski brend koji obožavaju trendseterice trenutno ima šest različitih modela – od malih, okruglih novčanica za sitni novac do većih modela s nekoliko različitih pretinaca u koje će vam stati baš sve što trebate.

Sve modele Sézane novčanika otkrijte u nastavku, a naručiti ih možete na službenoj stranici brenda sezane.com.

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori