Sézane lovers – street style inspiracija za sve ljubitelje francuskog stila

Sézane lovers – street style inspiracija za sve ljubitelje francuskog stila

Street style scena istaknula se kao mali modni svijet kojim vladaju najnoviji trendovi i u kojem uvijek pronalazimo novu dozu inspiracije za jednostavne, ali zanimljive svakodnevne kombinacije. Novi modni svijet istaknuo je i nova lica – modne trendseterice iz svijeta blogera i influencera koje su polako osvojile svoje mjesto u prvim redovima revija prestižnih modnih kuća i na listama najpopularnijih modnih insajdera. Osim novih lica, street style scena istaknula je i nove brendove čije su modele uvijek krasili najnoviji trendovi i bitno pristupačnije cijene, a koji su se istaknuli kao favoriti u garderobama street style zvijezda.

Nakon hashtagova Mango Girls, Topshop Girls i Stradilooks koji su okupili obožavateljice tih popularnih high street brendova i ponudili odlične ideje kako nositi najpoželjnije high street komade sezone, francuski brend Sézane posljednji je u nizu koji je iza zajedničkog imena Sézane lovers istaknuo neke od najboljih street style lookova popularnih trendseterica koje obožavaju njihove šarmantne modele.

SÉZANE LOVERS – NOVA DOZA STREET STYLE INSPIRACIJE

S istaknutom dozom chica u njegovom najležernijem izdanju, high street brenda Sézane postao je favorit u garderobama svih obožavatelja prepoznatljivog francuskog stila. Svake sezone, Sézane donosi nove komade koji osvajaju na prvi pogled i brzo nestaju s polica. Kako nositi haljine koje krasi sofisticirani izgled i ležerni karakter, klasike iz francuskog ormara poput prugaste majice i ženstvenih bluza i omiljene basic komade poput traperica i T-shirta s potpisom jednog od trenutno najpopularnijih francuskih brendova?

U nastavku otkrivamo najbolje street style lookove koji donose dašak francuskog šarma, a u kojima glavnu ulogu imaju upravo Sézane modeli.

Učitati još
Zatvori