Stigli su divni Sézane kupaći kostimi

Stigli su divni Sézane kupaći kostimi

U posljednjih nekoliko godina, francuski brend Sézane plijeni pažnju modne scene i osvaja svakom novom kolekcijom. Nonšalantna elegancija, francuski šarm i nevjerojatna svestranost koja svaki model pretvara u modni favorit istaknuli su se kao savršena kombinacija koja je osvojila modni svijet.

Nedavno,Sézane je predstavio kolekciju u kojoj je istaknuo sve proljetne modne favorite i prve ljetne modele. Nakon prvih modela za ljetnu sezonu, Sézane je, na oduševljenje svojih sve brojnijih fanova, predstavio još jednu kolekciju za najtoplije dane u godini– kolekciju kupaćih kostima.

Sézane kupaći kostimi za ljeto 2020.

Kupaći kostimi bili su jedino što je nedostajalo kako bi francuski brend zaista imao sve što možemo poželjeti u svojoj ljetnoj garderobi. Sézane kolekcija kupaćih kostima zadržala je sve ono što volimo kod jednog od najšarmantnijih brendova na modnoj sceni – jednostavnost linija, ležernu eleganciju i klasičan karakter s trendi pomakom.

Prva Sézane kolekcija kupaćih kostima ove godine donosi četiri modela – dva dvodijelna i dva jednodijelna modela, dva u crnoj boji i dva u cvjetnom uzorku. Baš poput svih kolekcija popularnog francuskog brenda, kupaći kostimi brzo su pronašli svoj put do košarica njegovih vjernih fanova. Tri od četiri modela već su se rasprodala i za njih možete kreirati alarm koji će vas obavijestiti kada ponovno stignu u online shop.

Nove Sézane kupaće kostime pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete na sezane.com.

Foto: Sézane

Učitati još
Zatvori